Θλίψη στην Αχαΐα: Σκοτώθηκε δύο ημέρες μετά το μνημόσυνο του πατέρα του

Θλίψη στην Αχαΐα: Σκοτώθηκε δύο ημέρες μετά το μνημόσυνο του πατέρα του

Τραγική ειρωνεία, για 53χρονο στην Αχαΐα που σκοτώθηκε δυο ημέρες μετά το μνημόσυνο του πατέρα του. 

Θλίψη στο Λεόντιο Αχαΐας από την ξαφνική απώλεια ενός 53χρονου που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στη δημοτική οδό Βεταίικα – Ρακίτα.

Συγκεκριμένα Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα 30 μέτρων, ενώ σύμφωνα με το pelop.gr. 

Την πορεία του ανέκοψε ένα έλατο. Ο 53χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας, όμως ήταν ήδη αργά.

Ο θάνατος του σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που διενήργησε η Προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα, οφείλεται σε «κακώσεις κεφαλής και θώρακος, συμβατές των συνθηκών του συμβάντος».

Σήμερα οικογένεια, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον 53χρονο. Η κηδεία του έχει προγραμματιστεί για τις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλεία Λεοντίου.

Τριπλό «χτύπημα»

Τραγική ειρωνεία, για τον 53χρονο Αργύρη Λαμπίρη που σκοτώθηκε δυο ημέρες μετά το 40πενθημερο μνημόσυνο του πατέρα του, που τελέστηκε την περασμένη Κυριακή, ενώ το 2018 απεβίωσε η μητέρα του Νικολίτσα. Συγκλονισμένη από τον απροσδόκητο χαμό του, είναι η

αδελφή του Παναγιώτα, υπάλληλος στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων. Δεν μπορεί να πιστέψεις πως σε διάστημα τριών ετών έχασε μάνα, πατέρα και αδελφό.

 

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3qfFaPd
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη