Διάσημος κικ μπόξερ πέθανε από επιπλοκές κορονοϊού, δεν ήθελε να εμβολιαστεί

Διάσημος κικ μπόξερ πέθανε από επιπλοκές κορονοϊού, δεν ήθελε να εμβολιαστεί

Ένας παγκόσμιος πρωταθλητής του κικ μπόξινγκ, ο Φρεντερίκ Σινίστρα πέθανε από επιπλοκές που προκλήθηκαν από τον κορονοϊό λίγες μόλις εβδομάδες αφότου έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ήταν 41 ετών.

Ένας τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής kickboxer πέθανε στο σπίτι του στο Βέλγιο από επιπλοκές που προκλήθηκαν από τον COVID-19 εβδομάδες μετά την εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο Φρεντ Σινίστρα, 40 ετών, δεν ήταν εμβολιασμένος και χρησιμοποιούσε καν τον όρο κορονοϊός, δήλωσε ο προπονητής του Osman Yigin στο βελγικό δίκτυο SudInfo. Αντίθετα, απέρριψε το COVID-19 ως «ένα μικρό ιό» και τάχθηκε κατά των κυβερνητικών περιορισμών.

Αλλά αφού ο kickboxer προσβλήθηκε από τον COVID-19, ο Yigin είπε ότι είπε στον Sinistra ότι εάν δεν εισαχθεί στο νοσοκομείο, δεν θα εκπαιδεύει πλέον τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή.

Ο Σινίστρα πήγε στο νοσοκομείο και δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες του στο Facebook και στο Instagram μέσα σε μια πτέρυγα εντατικής θεραπείας στη Λιέγη.

Αλλά σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Facebook στις 24 Νοεμβρίου, ο Σινίστρα παλεύει ξεκάθαρα να πάρει ανάσα καθώς τάχθηκε ενάντια στην πανδημία, απέρριψε τον COVID-19 και ισχυρίστηκε ότι ένας «μικρός ιός» δεν επρόκειτο να τον σταματήσει.

«Δεν έχω χρόνο για χάσιμο με τεμπέληδες», έγραψε ο Σινίστρα σε μια συνοδευτική λεζάντα.

 Στις 26 Νοεμβρίου, ο Sinistra είπε ότι ήταν «αηδιασμένος» που μια προγραμματισμένη μάχη στις 4 Δεκεμβρίου είχε ακυρωθεί.

«Ένας πολεμιστής δεν παραιτείται ποτέ, θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατός», έγραψε ο Σινίστρα.

Μέρες αργότερα, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι, όπου φέρεται να πήρε οξυγόνο.

Στις 13 Δεκεμβρίου, ο Sinistra απάντησε σε σχόλια στη σελίδα του στο Facebook, γράφοντας: «Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας. Αναρρώνω στο σπίτι, όπως θα έπρεπε. Θα επιστρέψω χίλιες φορές πιο δυνατός.

Τρεις μέρες αργότερα ο θάνατος του Σινίστρα ανακοινώθηκε από τη σύντροφό του στη σελίδα του στο Facebook.

Ο Σινίστρα, ο οποίος έμενε με τη σύντροφό του και τα δύο παιδιά, είναι ο τελευταίος σε μια μακρά σειρά σκεπτικιστών κατά του εμβολίου και του COVID που έχουν πεθάνει ως αποτέλεσμα επιπλοκών που προκλήθηκαν από τον COVID-19.

Όπως πολλοί σκεπτικιστές του COVID-19 σε όλο τον κόσμο, ο Sinistra πίστευε ότι η σχετικά νεαρή του ηλικία και η φυσική του κατάσταση θα ήταν αρκετή προστασία έναντι τυχόν συμπτωμάτων COVID-19.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3H3KHzo
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη