
Πέθανε από επιπλοκές της Covid, η αδερφή του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά, ο οποίος νοσηλεύεται σοβαρά στον «Ευαγγελισμό».
Τη μάχη με τον κορονοϊό έχασε η αδερφή του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, Κοσμά ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στον Ευαγγελισμό.
Όοπως ο αδερφός της έτσι και εκείνη ήταν ανεμβολίαστη και νόσησε βαριά. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου όπου και κατέληξε σήμερα.
Η αδερφή του Μητροπολίτη είχε σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα karvasaras.gr υποκείμενα νοσήματα, ενώ διέμενε μαζί με τον αδερφό της που έχει διαγνωστεί με κορονοϊό από τις 18 Νοεμβρίου.
Είχε διασωληνωθεί εκτός ΜΕΘ, καθώς η μεταφορά σε κλίνη ΜΕΘ είχε κριθεί αδύνατη γιατί είχε κριθεί εξαιρετικά ασταθής, ενώ η ΜΕΘ Αγρινίου είχε πάψει να λειτουργεί ως ΜΕΘ κορονοϊού από το καλοκαίρι.
from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3oNF7up
via IFTTT