Λύτρας για μετάλλαξη Όμικρον: «Ό,τι είναι να μας συμβεί, θα μας συμβεί πάρα πολύ γρήγορα»

Λύτρας για μετάλλαξη Όμικρον: «Ό,τι είναι να μας συμβεί, θα μας συμβεί πάρα πολύ γρήγορα»

Ο επίκουρος καθηγητής Δημόσιας Υγείας Θεόδωρος Λύτρας προτρέπει τον κόσμο να εμβολιαστεί χωρίς καθυστέρηση. 

Καμπανάκι κινδύνου κρούει ο επίκουρος καθηγητής Δημόσιας Υγείας Θεόδωρος Λύτρας, σε ανάρτησή του στα social media, σχετικά με την μετάλλαξη Όμικρον. 

Εκφράζει μεγάλη ανησυχία για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας, σύμφωνα με το πόσο γρήγορα μεταδίδεται η μετάλλαξη Όμικρον.

«Η παραλλαγή "Δέλτα" χρειάστηκε 6 εβδομάδες για να εκτοπίσει την "Άλφα". Η "Όμικρον" φαίνεται πως χρειάζεται το μισό για να εκτοπίσει τη "Δέλτα"», αναφέρει ο Θεόδωρος Λύτρας, σε ανάρτησή του στο Twitter.

Μεταξύ άλλων, τονίζει δε ότι «ό,τι είναι να μας συμβεί, θα μας συμβεί πάρα πολύ γρήγορα».

Την ανάρτησή του συνδύασε ο Θεόδωρος Λύτρας με πίνακες του Δρ. Τομ Φρίντεν, πρώην επικεφαλής του CDC. Με αυτόν τον τρόπο δείχνει την αυξημένη μεταδοτικότητα της νέας παραλλαγής στις ΗΠΑ.

Η ανάρτησή του

«Ακόμη και εξίσου ή λιγότερο επικίνδυνη να είναι, η αυξημένη μεταδοτικότητα δύναται να δημιουργήσει πολύ περισσότερες νοσηλείες και θανάτους, σε μικρό χρονικό διάστημα», αναφέρει σε απαντήσεις στο Twitter ο επίκουρος καθηγητής. 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3yTCfzJ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη