-->

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, πότε κλείνουν τα σχολεία για διακοπές

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, πότε κλείνουν τα σχολεία για διακοπές

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι μαθητές μετρούν αντίστροφα για να κλείσουν τα σχολεία και να κάνουν διακοπές. Πότε κλείνουν και πότε ανοίγουν τα σχολεία.

Τα σχολεία θα κλείσουν λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα για τις γιορτές Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Θεοφανίων και θα ανοίξουν τη δεύτερη εβδομάδα του 2022, με μαθητές και καθηγητές να επιστρέφουν στις αίθουσες δύο εβδομάδες μετά.

Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά φέτος από την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021 έως και την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022. Μάλιστα, φέτος το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιανουαρίου δίνει δύο επιπλέον μέρες ξεκούρασης σε... μικρούς και μεγάλους.

Έτσι, τα μαθήματα για το 2021 θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, ενώ οι μαθητές θα επιστρέψουν και πάλι στα θρανία τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022.

Τα σχολεία, εκτός από τα Χριστούγεννα, δεν λειτουργούν την Καθαρά Δευτέρα, την 25η Μαρτίου, από τη Μ. Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή της Διακαινησίμου (Πάσχα), την 1η Μαΐου, του Αγίου Πνεύματος, από 22 Ιουνίου μέχρι και 31 Αυγούστου (καλοκαιρινές διακοπές), την ημέρα της εορτής του Πολιούχου της έδρας του σχολείου και την ημέρα της τοπικής εθνικής εορτής.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/33HEdrw
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->