Πώς θα λειτουργήσουν και τι ώρα κλείνουν τα σούπερ μάρκετ την παραμονή Χριστουγέννων

eurokinissi

Τις Παρασκευές, το ωράριο των σούπερ μάρκετ συνήθως είναι από τις 08:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ, τι ώρα θα λειτουργήσουν αύριο 24/12 που είναι παραμονή Χριστουγέννων.

Δεν θα αλλάξει το ωράριο των σούπερ μάρκετ αύριο Παρασκευή 24/12 (παραμονή Χριστουγέννων), με τις περισσότερες μεγάλες αλυσίδες να ανακοινώνουν πως οι ώρες λειτουργίας θα παραμείνουν ίδιες κατά την εορταστική περίοδο, από τις 08:00 μέχρι τις 21:00.

Το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ θα μείνει κατά βάση ίδιο, αλλά την παραμονή Πρωτοχρονιάς τα καταστήματα θα κλείσουν στις 20.00.

Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν την παραμονή των Χριστουγέννων:

  • Σκλαβενίτης: Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 21.00 ενώ την παραμονή Πρωτοχρονιάς θα κλείσουν στις 20.00
  • ΑΒ Βασιλόπουλος: Τα καταστήματα θα κλείσουν μία ώρα νωρίτερα από το συνηθισμένο, δηλαδή στις 20.00, όπως και την παραμονή Πρωτοχρονιάς
  • My Market: Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 21.00 ενώ για την παραμονή Πρωτοχρονιάς θα κλείσουν στις 20.00
  • Lidl: Δεν αλλάζει κάτι, καθώς τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 21.00 για την παραμονή Χριστουγέννων.
  • Market In: Παρόμοια κατάσταση και εδώ, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά μέχρι τις 21:00 για την παραμονή των Χριστουγέννων
  • Μασούτης: Το ωράριο 08:00-21:00 ισχύει και εδώ με εξαίρεση το σούπερ μάρκετ στο Mediterranean Cosmos (09:00 – 20:00) και το Αεροδρόμιο «Μακεδονία» (07:00 – 23:00).

Εξάλλου, σύμφωνα με την εισήγηση των ειδικών για τα νέα μέτρα, θα απαιτείται πλέον μάσκα αυξημένης προστασίας (ΚΝ95) στα σούπερ μάρκετ, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται σε λίγες ώρες.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3qjwl7h
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη