«Φωτιά» οι τιμές και φέτος στο γιορτινό τραπέζι - Μεγάλη αύξηση σε σχέση με το Πάσχα

«Φωτιά» οι τιμές και φέτος στο γιορτινό τραπέζι - Μεγάλη αύξηση σε σχέση με το Πάσχα

Ακριβότερο κατά 15% θα είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε σύγκριση ακόμα και με το προηγούμενο Πάσχα όπου οι τιμές των κρεάτων είναι υψηλότερες.

Από το επιτόπιο ρεπορτάζ του Dnews στην κεντρική αγορά Αθηνών, προκύπτει ότι οι τιμή του κιλού στο ντόπιο κατσίκι αγγίζει τα 12 ευρώ. Ομοίως στο αρνί τα 10, 50, το μοσχάρι χωρίς κόκαλο τα 8,5 και η γαλοπούλα από 7 έως τα 8 ευρώ. Το μοναδικό κρέας που είναι στα ίδια επίπεδα με πέρσι είναι το χοιρινό μπούτι χωρίς κόκκαλο τα 5 και η σπάλα 4,5 ευρώ.

kreata583

«Αυτή τη φορά θα κάνουμε φρικασέ ή ψητό στο φούρνο το χοιρινό, καθαρό και νωπό. Τα πράγματα είναι δύσκολα, ο κόσμος δεν κατεβαίνει όπως παλαιότερα και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα επόμενα δύο Σαββατοκύριακα  θα είμαστε κλειστά λόγω  Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς», αναφέρει κρεοπώλης.

kreata48

Όσον αφορά την κίνηση στην Βαρβάκειο αγορά μέχρι σήμερα είναι περιορισμένη ενώ οι εκτιμήσεις για το προσεχές τριήμερο είναι αντικρουόμενες. Άλλοι πιστεύουν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει μεγάλοι ζήτηση λόγω της ακρίβειας που σαρώνει την κοινωνικοοικονομική δραστηριότητα και άλλοι λιγότερο απαισιόδοξη κυρίως για την παραμονή των Χριστουγέννων και τις Πρωτοχρονιάς.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3EgMBLb
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη