-->

Λαμία: Έτοιμος ο νέος χλοοτάπητας, επιστρέφει στη φυσική της έδρα


Οι εργασίες για την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα στο «ΔΑΚ Λαμίας» ολοκληρώθηκαν επιτυχώς και πλέον απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες, όπως το προσεκτικό πότισμά του, ώστε η ομώνυμη ομάδα να επιστρέψει στη φυσική της έδρα από την ερχόμενη Τετάρτη (15/12) και το ματς με τον Βόλο.

Υπενθυμίζεται ότι η Λαμία είχε μετακομίσει προσωρινά στον Βόλο και το Πανθεσσαλικό για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις απέναντι σε Παναθηναϊκό και ΠΑΣ λόγω των εργασιών στο γήπεδό της, σε μία έδρα που δεν της έφερε ιδιαίτερο γούρι, καθότι και στα δύο παιχνίδια.

Πλέον, τα τοπικά μέσα στη Λαμία αναφέρουν ότι οι εργασίες, μετά από 6 μέρες συντήρησης, έχουν ολοκληρωθεί και η επιστροφή της ομάδας στο χορτάρι θα συμβεί στο ματς της 14ης αγωνιστικής στη Super League κόντρα στους Θεσσαλούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->