Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέες αποκαλύψεις από τον Λύτρα, πιθανή η σύλληψή του

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέες αποκαλύψεις από τον Λύτρα, πιθανή η σύλληψή του

Νέες αποκαλύψεις από τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα όσον αφορά στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μίλησε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, προχωρώντας σε νέες αποκαλύψεις.

«Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο» σημείωσε ο κ. Λύτρας, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.
Ο δικηγόρος έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της «κόρης φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία».

Ξεκαθάρισε πως πρόκειται για έναν άνθρωπο με «θέματα ψυχολογικής και ψυχιατρικής φύσεως και προβλήματα ανασφάλειας» συμπληρώνοντας πως δεν μπορεί να κατανοήσει «τον λόγο για να κάνει τέτοιες ενέργειες».
Ο ίδιος, όπως είπε, είχε εκμεταλλευτεί την αναγνωρισιμότητα που είχε κερδίσει από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» «για να συνάψει τις επαφές».

Παράλληλα, σημείωσε πως από την έρευνα θα φανεί εάν είχε οικονομικό όφελος από τη δημοσιοποίηση των βίντεο ή όχι.

«Αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.00 ευρώ μιλάμε για κακούργημα» εξήγησε ο δικηγόρος.
Το αδίκημα είναι αυτόφωρο και «δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα» συμπλήρωσε ο δικηγόρος και συνέχισε: «Πρέπει και η εισαγγελία να λάβει τα μέτρα της».

Όπως αποκάλυψε, χθες προχώρησε σε επίσημη καταγγελία και πλέον «περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη».

Αποκάλυψε, δε, πως έχει στη διάθεσή του μία καταγγελία από μία κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη σχετικά με τη λειτουργία μιας πλατφόρμας ανταλλαγής πληροφοριών για ερωτικές συντρόφους. Όπως είπε, την επισκέφθηκε και «είδα ανθρώπους από όλη την Ελλάδα να ανταλλάσσουν πληροφορίες για τη σεξουαλική ζωή γυναικών από όλη την Ελλάδα. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία μιας γυναίκας και αναφέροντας ότι μένει εκεί και πώς την λένε. Κάποιος άλλος από τους χρήστες, προφανώς από την περιοχή της, που την γνωρίζει ξεκινά και αναφέρει πληροφορίες για την ερωτική ζωή της γυναίκας και όχι μόνο».

Πού εστιάζει η έρευνα της Δίωξης - Πιθανή η σύλληψή του

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει βάλει στο «μικροσκόπιο» τις αναρτήσεις που έκανε στο διαδίκτυο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, την ώρα που πληθαίνουν οι καταγγελίες σε βάρος του.
Η εισαγγελία Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή και προκαταρκτική έρευνα και η Δίωξη την άρχισε, όπως μεταφέρει σχετικό ρεπορτάζ του Star.

Στην υπόθεση, ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχουν, ακόμα, σκοτεινά σημεία με χαρακτηριστικό πως σε ένα από τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί δεν φαίνεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, αλλά η γυναίκα που τον καταγγέλλει ισχυρίζεται πως είναι εκείνος.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κάνει έρευνα για να ανακαλυφθούν τρεις πτυχές της υπόθεσης.

Ειδικότερα, θα εξεταστεί:

Εάν υπάρχουν αλλά βίντεο τα οποία είναι αναρτημένα από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.
Εάν είναι ακόμα αναρτημένα τα βίντεο. Σε τέτοια περίπτωση το έγκλημα θα θεωρηθεί διαρκές και θα συλληφθεί. Διαφορετικά θα σχηματιστεί μόνο δικογραφία σε βάρος του.
Εάν αποκόμιζε χρήματα από τα βίντεο. Σε αυτή την περίπτωση, θα υπάρξει κακουργηματική δίωξη και θα συλληφθεί.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/32s8lpX
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη