-->

Μικρούτσικος κατά Κανάκη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, «είναι συνένοχος ή ηλίθιος» (βίντεο)

Μικρούτσικος κατά Κανάκη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, «είναι συνένοχος ή ηλίθιος» (βίντεο)

Απασφάλισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά του Αντώνη Κανάκη για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλο, και χαρακτηριστικά είπε, «Είναι συνένοχος ή ηλίθιος».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το πρωί της Παρασκευής, σχετικά με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μίλησε μέσα από τον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha, και έριξε τα βέλη του και στον πρώην συνεργάτη του θύτη, Αντώνη Κανάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο παρελθόν ο Κανάκης είχε πει πως αν «η κυρία Μενδώνη δεν γνώριζε, είναι ηλίθια. Αν γνώριζε, είναι συνένοχος». Ακριβώς αυτό το επιχείρημα το παίρνω από τον ίδιο και το λέω στον ίδιο».

«Αν ο Κανάκης γνώριζε, είναι συνένοχος. Αν δεν γνώριζε, είναι ηλίθιος. Είναι δικά του λόγια, δεν είναι κακία» πρόσθεσε ο παρουσιαστής στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.

«Όλο αυτό γίνεται και αυτό που μένει, ξέρουμε το γεγονός και δεν υπάρχει ένας υγιής που να πει «μπράβο ρε μεγάλε», είναι αν το ήξεραν ή δεν το ήξεραν και αν εμπλέκονται ή δεν εμπλέκονται» υπογράμμισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του Ράδιο Αρβύλα.

{https://www.youtube.com/watch?v=B0n-w0BMEuw&ab_channel=Zappitshow}from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3IXp7yd
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->