Μάχη με τον κορονοϊό δίνει η κόρη της Ροζίτας Σώκου, διασωληνωμένη στο νοσοκομείο

Μάχη με τον κορονοϊό δίνει η κόρη της Ροζίτας Σώκου, διασωληνωμένη στο νοσοκομείο

Τρία 24ωρα μετά τον θάνατο της Ροζίτας Σώκου από κορονοϊό, διασωληνώθηκε και η κόρη της.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 πως η Ιρένε Μαραντέι δίνει μάχη με τον κορωνοϊό και σήμερα το πρωί διασωληνώθηκε. 

Ο Εμίλιο Ταγκρέντι, εγγονός της Ροζίτας Σώκου, επιβεβαίωσε την είδηση στην πρωινή εκπομπή, λέγοντας πως η μητέρα του είναι στον Ευαγγελισμό.

«Δεν έχει νόημα να σας το κρύψω, ναι είναι διασωληνωμένη. Δεν είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Απλά δεν υπήρχε μία βελτίωση όπως ήθελαν οι γιατροί κι έτσι τη διασωλήνωσαν για να γίνει καλύτερα πιο γρήγορα. Είναι στην πέμπτη, έκτη μέρα και ελπίζουμε να μην μείνει ακόμα για πολλές» είπε ο γιος της Ιρένε Μαραντέι και εγγονός της Ροζίτας Σώκου.

Ο ίδιος δεν θέλησε να απαντήσει για το αν η μητέρα του ήταν εμβολιασμένη, ωστόσο ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή την Τρίτη, ανέφερε πως η Ιρένε Μαραντέι ήταν ανεμβολίαστη.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3p02jG1
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη