«Χαμός» on air ανάμεσα σε Αρναούτογλου και Γαρδέλη: «Με στενοχωρεί γ…ο, θέλω να με σεβαστείς»

«Χαμός» on air ανάμεσα σε Αρναούτογλου και Γαρδέλη: «Με στενοχωρεί γ…ο, θέλω να με σεβαστείς»

«Έβγαλε» έξω από τα ρούχα του και τον παρουσιαστή ο ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης - «Δεν θεωρώ ότι μιλάω ακατανόητα, ούτε περίεργα» - Τι είπε για την «Φάρμα»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Τρίτης (21/12) στο «The 2Night Show» τον Σταμάτη Γαρδέλη. Ο αγαπημένος ηθοποιός και γόης των '80 εξήγησε με τον δικό του τρόπο γιατί δεν του αρέσει να μιλάει για τη χρυσή εποχή της «βιντεοκασέτας», αλλά και τι κρατάει ως προίκα από αυτή τη δεκαετία.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής και ο ηθοποιός είχαν διαφορετική άποψη σε σχέση με το παρελθόν και τις ταινίες που συμμετείχε ο δεύτερος και έτσι η συζήτησε... άναψε για τα καλά.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε για τις ταινίες στις οποίες συμμετείχε, με τον Σταμάτη Γαρδέλη να έρχεται στο παρόν και να κάνει αναφορά στην «Φάρμα» δίχως να θέλει να μιλήσει για την τότε περίοδο. Τότε ο παρουσιαστής αντέδρασε λέγοντας: «Γιατί με πηγαίνεις στην «Φάρμα» και με τρέχεις Σταμάτη μου.

Εγώ την «Φάρμα» την παρουσίασα πριν από είκοσι χρόνια. Θέλω να γυρίσουμε 40 χρόνια πίσω. Έχεις έναν άνθρωπο που σε αγάπησε πολύ. Εγώ τις ψεύτικες τηλεοπτικές αγάπες τις έχω γραμμένες ξέρεις που. Αγαπώ γιατί μεγάλωσα μαζί σου. Μην γνωρίζοντας το παρελθόν, δεν κάνουμε τίποτα στο μέλλον… Με στενοχωρείς, δεν καταλαβαίνει ο κόσμος τι εννοείς. Με στενοχωρεί γ…ο, δεν καταλαβαίνω.

Σε έφερα εδώ για συγκεκριμένο λόγο. Σου εξηγώ από την αρχή την εκτίμησή μου και τον σεβασμό μου. Μην μου γκρεμίζεις το παρελθόν… Γιατί δεν με αφήνεις, θέλω να με σεβαστείς όπως σε σέβομαι.»

«Μου αρέσει όλη η πορεία μου που έχω φτάσει ως εδώ, δεν αποποιούμαι τίποτα», είπε και πρόσθεσε: «Οι ταινίες μου είναι η προίκα μου».

Μιλώντας για τα παιδιά του δήλωσε πως τον έχουν «υιοθετήσει» κανονικά και ότι πάντα τον προσέχουν και του δίνουν συμβουλές.

«Δεν πιστεύω ότι μιλάω ακατανόητα ούτε περίεργα. Μερικές φορές λέω πράγματα που ξεσηκώνω από έργα ή δουλειές που έχω κάνει», απάντησε στην ερώτηση αν τα παιδιά του τον καταλαβαίνουν, όταν μιλάει ποιητικά.

Παράλληλα, τόνισε ότι σκοπός του δεν ήταν ποτέ τα χρήματα αλλά η έκφρασή του. «Έχω κάνει μία περιουσία, δεν είμαι φτωχός, δεν είμαι πλούσιος. Είμαι αυτάρκης», σημείωσε.

Μιλώντας για τη γυμνή φωτογράφιση που έκανε πριν από χρόνια για το Playboy, τη χαρακτήρισε «επαναστατική» και αποκάλυψε ότι από εκεί τον γνώρισε πρώτη φορά η σύζυγός του, καθώς εκείνη είχε οργανώσει τη φωτογράφιση

«Έτσι με γνώρισε η γυναίκα μου γιατί με είδε και της άρεσα», είπε.

Τέλος, έκανε ειδική μνεία στη συμμετοχή του στη «Φάρμα» και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του με ορισμένα γεγονότα που συνέβησαν, τα οποία και ευθύνονται για την αποχώρησή του.

«Είμαι εκστασιασμένος με τη "Φάρμα" αλλά και λίγο απογοητευμένος γιατί δεν βγήκε τηλεοπτικά ούτε το 1% από όσα έζησα εκεί μέσα», υπογράμμισε.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα

{https://youtu.be/8x7V7FvNwzU}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3EkoHhC
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη