Ανατροπή με τα rapid test με απόφαση Μητσοτάκη

Ανατροπή με τα rapid test με απόφαση Μητσοτάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες με self test και όχι με rapid test θα κάνουμε τελικά ρεβεγιόν την Πρωτοχρονιά, όπως όλα δείχνουν.

Με μέτρα που θα αφορούν τόσο εμβολιασμένους όσο και ανεμβολίαστους θα κάνουμε φέτος γιορτές.

Όλα δείχνουν ωστόσο τελικά ότι το test της Πρωτοχρονιάς για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού θα είναι self και μάλιστα διπλό και όχι rapid, μετά από απόφαση του ίδιου Πρωθυπουργού.

Το self test μάλιστα θα διανέμεται δωρεάν και όχι με επιβάρυνση των πολιτών.

Μέχρι πριν λίγη ώρα, όλες οι πληροφορίες ήθελαν τους εμβολιασμένους να πρέπει να επιδεικνύουν rapid test στην περίπτωση που επιλέξουν να βγουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε κάποιο εστιατόριο ή κέντρο διασκέδασης. Ωστόσο, τελικά ο Πρωθυπουργός δεν φαίνεται να έκανε δεκτές τις εισηγήσεις των ειδικών και όσοι αποφασίσουν να διασκεδάσουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε κλειστούς χώρους εστίασης και διασκέδασης θα πρέπει να κάνουν πρώτα δύο δωρεάν self test.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πρωθυπουργός δεν ήθελε να επιβαρυνθούν οικονομικά - έστω και στο ελάχιστο - οι άνθρωποι που έσπευσαν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Νωρίτερα μάλιστα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε αναφέρει ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθούν τα μέτρα για το αν τελικά θα κάνουμε ρεβεγιόν με rapid test, που θα πληρώνουν από την τσέπη τους και οι εμβολιασμένοι. Όπως είπε, ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα αναφερθεί σε ορισμένα ζητήματα κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3Eg0jOm
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη