Απόφαση της κυβέρνησης και όχι εισήγηση της επιτροπής τα rapid test και σε εμβολιασμένους

Απόφαση της κυβέρνησης και όχι εισήγηση της επιτροπής τα rapid test και σε εμβολιασμένους

Δεν αποτελεί εισήγηση της επιτροπής το υποχρεωτικό rapid test για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς όπως δήλωσε ο καθηγητής Μικροβιολογίας Βατόπουλος. Την ίδια ακριβώς δήλωση έκανε και ο πρόεδρος του ΠΙΣ Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Όπως τονίζει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ το Dnews, έχει κλειδώσει το υποχρεωτικό rapid test στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς ωστόσο, προκαλεί ερωτηματικά το ότι, το συγκεκριμένο μέτρο δεν αποτελεί εισήγηση της επιτροπής αλλά καθαρά απόφαση της κυβέρνησης.

Το πιο οξύμωρο είναι πως όπως τονίζει ο καθηγητής Βατόπουλος η επιτροπή έχει να συνεδριάσει 15 βδομάδες. «Η Επιτροπή δεν έχει συγκληθεί εδώ και 15 ημέρες. Αντικειμενικά δεν έχει πάρει απόφαση για αυτό το θέμα. Την τελευταία φορά που συναντήθηκαν είπαν για τα δωρεάν self test εν μέσω των εορτών» τόνισε.

Στο ερώτημα εάν η Επιτροπή έχει κάνει σχετική εισήγηση στην Κυβέρνηση, ο κ. Εξαδάκτυλος απάντησε πως η Επιτροπή θα συνεδριάσει το μεσημέρι της Τρίτης και ως εκ τούτου δεν έχει προηγηθεί κάποια εισήγηση.

Όπως είπε ο πρόεδρος του ΠΙΣ στον ΑΝΤ1, έχει συζητηθεί το μέτρο για δωρεάν self test, καταχωρημένο, που θα κάνουν και οι εμβολιασμένοι για την είσοδο σε χώρους εστίασης και κέντρα διασκέδασης. Ωστόσο, δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις.

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3pebP8A
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη