Χρήστος Κιούσης: Ο εκνευρισμός με χρήστη του Twitter και η «μπηχτή» για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Χρήστος Κιούσης: Ο εκνευρισμός με χρήστη του Twitter και η «μπηχτή» για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, έκανε μια ανάρτηση για τα κρούσματα όταν ένας χρήστης παρέπεμψε την κουβέντα στον Στ΄άθη Παναγιωτόπουλο προκαλώντας την έκρηξη του παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα.

Ο Χρήστος Κιούσης, σχολίασε νωρίτερα με μια ανάρτηση του στο Twitter τον αριθμό ρεκόρ των χθεσινών κρουσμάτων κορονοϊού, γράφοντας μάλιστα και για το «Μίλι του Πρωθυπουργού.

Ωστόσο ένα σχόλιο που παρέπεμπε στην Στάθη Παναγιωτόπουλο και όσα έγιναν ήταν αρκετό για να προακέσει την έκρηξη του.

«Όταν έλεγε για "το τελευταίο μίλι" μήπως εννοούσε "το πράσινο μίλι;" 21.657 #κρουσματα» έγραψε στο Twitter o Χρήστος Κιούσης.

«Το 21.657# κρούσματα τι είναι; Τα βίντεο του κολλητού σας στο διαδίκτυο;» τον ρώτησε ένας χρήστης με τον Χρήστο Κιούση να του απαντά: «ο αριθμός αναμονής σου για #ΜΕΘ».

{https://twitter.com/kiousisq/status/1475880693448249345?s=20}

kiousis

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν ήταν ο μόνος χρήστος που με αφορμή την ανάρτηση του θέλησε να τον γράψει για όσα έγιναν με τον Παναγιωτόπουλο ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά τη δεύτερη μήνυση που του κατατέθηκε για τη διαρροή ροζ βίντεο στο διαδίκτυο, χωρίς τη συγκατάθεση της καταγγέλλουσας.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της απολογίας, ο πρώην παρουσιαστής των "Ράδιο Αρβύλα" επέστρεψε στο σπίτι του μετά από αρκετές ημέρες στα κρατητήρια ενώ η κάμερα απαθανάτισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο σήμερα το πρωί, στις περίπου 09:30, να απολαμβάνει ανενόχλητος τη βόλτα του έξω από το σπίτι του στην Θεσσαλονίκη μαζί με τη σύζυγό του και το σκύλο τους. Οι δυο τους ήταν χέρι χέρι, αποδεικνύοντας ότι τίποτα δεν τους χωρίζει.

{https://youtu.be/nir41MNfXVk}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3z5ocat
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη