Νέο «χτύπημα» συμμορίας ανηλίκων στην Κηφισιά - Χτύπησαν 14χρονο στο πρόσωπο με μπουκάλι για το... κινητό

Νέο «χτύπημα» συμμορίας ανηλίκων στην Κηφισιά - Χτύπησαν 14χρονο στο πρόσωπο με μπουκάλι για το... κινητό

Αποτροπιασμό προκαλεί ένα νέο περιστατικό βίας που προκάλεσε συμμορία ανηλίκων σε βάρος νεαρών, το βράδυ του Σαββάτου, στην περιοχή της Κηφισιάς.

Συγκεκριμένα, ένας 14χρονος μαθητής και η παρέα του έγιναν στόχος συμμορίας στη λεωφόρο Κηφισίας από μεγάλη παρέα ανηλίκων -υπολογίζονται σε 15 με 20 άτομα- οι οποίοι άρχισαν να βρίζουν και να απειλούν τους τέσσερις νεαρούς, λίγο μετά τις δέκα το βράδυ.

Όπως κατήγγειλε στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, συνοδευόμενος από τον πατέρα του η πολυμελής ομάδα κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους. Οι δύο μαθητές πρόλαβαν να φύγουν τρέχοντας, ωστόσο, ο 14χρονος κι ένας φίλος του εγκλωβίστηκαν και δέχτηκαν άγρια επίθεση από τα μέλη της συμμορίας με κλωτσιές και γροθιές.

Μάλιστα, ένας από τους επίδοξους ληστές πέταξε ένα μπουκάλι στο πρόσωπο του 14χρονου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο μέτωπο, να αιμορραγήσει και να διακομισθεί για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο. Όλα αυτά για να αρπάξουν ένα κινητό τηλέφωνο και τα χρήματα που είχαν πάνω τους οι μαθητές. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι το περιστατικό συνέβη σε πολύ κεντρικό σημείο της Κηφισιάς, μπροστά στα μάτια πολλών περαστικών.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3tdkydu
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη