-->

Ληστές χαράκωσαν 17χρονο στο πρόσωπο, σε πλατεία του Κολωνακίου (βίντεο)

Ληστές χαράκωσαν 17χρονο στο πρόσωπο, σε πλατεία του Κολωνακίου (βίντεο)

Επίθεση με μαχαίρι από ληστές δέχθηκε ένας 17χρονος σε πλατεία στο Κολωνάκι, με τον έναν εκ των δύο δραστών να χαρακώνει τον ανήλικο στο πρόσωπο.

Όπως μετέδωσε το Star, ο 17χρονος καθόταν και περίμενε τους φίλους του στην Πλατεία Κιτσίκη στο Κολωνάκι όταν ξαφνικά τον πλησίασαν δύο νεαροί και του κόλλησαν ένα μαχαίρι στα πλευρά ζητώντας του να τους δώσει τα χρήματά του.

Ο ανήλικος τους έδωσε τα πέντε ευρώ που είχε πάνω του μα οι ληστές ήθελαν και το κινητό του τηλέφωνο. Ο 17χρονος τότε αντιστάθηκε και ο ένας ληστής τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο ενώ ο άλλος τον απειλούσε με μαχαίρι, τον χαράκωσε επιφανειακά στο πρόσωπο.

Μάλιστα, ο 17χρονος βλέποντας τα αίματα, λιποθύμησε και οι ληστές εξαφανίστηκαν αφού άρπαξαν το κινητό του τηλέφωνο. Επίσης, όπως κατέθεσε ο νεαρός στους αστυνομικούς στο Τμήμα Συντάγματος, ο ληστής με το μαχαίρι ήταν ψηλός και γεροδεμένος, μιλώντας ελληνικά, ενώ ο συνεργός του μιλούσε σπαστά ελληνικά και ήταν πιο κοντός και αδύνατος.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/34gWgFd
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->