Λαμία: Στιγμιότυπο από την Βιομηχανία Γάλακτος το 1967


Εργοστάσιο Γάλακτος Λαμίας 1967

Το εμφιαλωτήριο

Η Βιομηχανία Γάλακτος Λαμίας ιδρύθηκε το 1963 και βρίσκεται στα Καλύβια Λαμίας. Τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της ήταν κοινοπραξία της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαμίας. Από το 1994 και μετά ανήκει αποκλειστικά στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Λαμίας.

Σήμερα είναι ένα σύγχρονο εργοστάσιο που πληρεί όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Το εργοστάσιο παράγει υψηλής ποιότητας παστεριωμένο γάλα, όπως επίσης και πολλά άλλα τυροκομικά προϊόντα. Χαρακτηριστικό όλων των προϊόντων είναι η ποιότητα, η γεύση και η διατροφική τους αξία. Το φρέσκο γάλα Λαμίας παράγεται στα βουνά και στις πεδιάδες της Ρούμελης. Τα προϊόντα μας είναι για όσους επιθυμούν να έχουν ένα νόστιμο και ποιοτικό γάλα στο τραπέζι τους. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην μεγάλη μας ποικιλία και να απολαύσετε την πλούσια γεύση των παραδοσιακών προϊόντων που σηματοδοτούν την Ελληνική κουλτούρα.

πληροφορίες: www.easlamias.gr

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΘΕΜΑΤΟΣ kaliterilamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη