Λαμία: Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το τουρνουά σκάκι «Μίκης Θεοδωράκης»


Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή αθλητών από πολλά μέρη της Ελλάδας Αθήνα, Κρήτη, Λάρισα, Καρδίτσα, Βόλο, Λαμία, Καρπενήσι διεξήχθη το «OPEN CHESS TOURNAMENT – ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» στην αίθουσα των σκακιστικών ομίλων της Λαμίας, από τις 6 έως τις 9 Ιανουαρίου 2022.

Το ΟΠΕΝ τουρνουά συνδιοργανώθηκε από τους σκακιστικούς ομίλους της Λαμίας, τον Δήμο Λαμιέων και την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε 6 γύρους , σε δύο ομίλους δυναμικότητας, με ελβετικό σύστημα κληρώσεων και με χρόνο σκέψης 75 λεπτά + 30 δευτερόλεπτα ανά κίνηση.
 
Παρόν στους αγώνες , όπως πάντα, ο δήμαρχος Λαμίας κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, ο οποίος συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες, ευχήθηκε υγεία και ευτυχία και να νικήσει ο καλύτερος! Οι σκακιστές με την σειρά τους ευχήθηκαν στον Δήμαρχο Λαμιέων υγεία, ευτυχία, αλλά προπάντων δύναμη, ώστε μαζί με το Δημοτικό Συμβούλιο να είναι δημιουργικός, να στηρίζει πάντα τον εθελοντισμό και τον μαζικό αθλητισμό και να βρίσκεται κοντά σε όλους τους πολίτες της πόλης.

Κατά την διάρκεια των αγώνων, η ΕΝΩΣΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Ο τυχερός που του έτυχε το «φλουρί» ήταν ο αθλητής της Σκακιστικής Ακαδημίας Λαμίας και φοιτητής Ιατρικής κ. Naci Igli, ο οποίος κέρδισε μια δωρεάν διαμονή στο επόμενο τουρνουά της Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. σε όποια πόλη της Κεντρικής Ελλάδας και εάν διεξαχθεί.

Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας καθώς και το αγωνιστικό-υγειονομικό πρωτόκολλο της Ε.Σ.Ο. και της Γ.Γ.Α. Τις απονομές στο Α’ Group έκανε το μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας κ. Ν. Παπανδρέου και στο Β’ Group, o πρόεδρος της Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. και Αντιδήμαρχος του Δήμου Λαμιέων κ. Π. Στασινός. Το επόμενο σκακιστικό ραντεβού, η έναρξη του ομαδικού πρωταθλήματος του «Κεντρικού Ομίλου» των Π.Ε. Φθιώτιδας και Ευρυτανίας, το Σάββατο 15/1/2022 , που αποτελεί και την προκριματική φάση των αγώνων για άνοδο μετά από μπαράζ, στην Ά Εθνική κατηγορία.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη