Πρώτη νίκη στο 2022 για τη Μαρία Σάκκαρη

eurokinissi

Ο πρώτος στόχος επετεύχθη για τη Μαρία Σάκκαρη (Νο 6), η οποία κέρδισε δύσκολα με 2-1 σετ (6-2, 0-6, 6-4) σε δύο ώρες και πέντε λεπτά την Ταμάρα Ζίντανσεκ (Νο 30) και πέρασε στον επόμενο γύρο του τουρνουά της Αδελαΐδας.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κυριάρχησε στο πρώτο σετ, το πήρε εύκολα με 6-2, όμως στο δεύτερο σετ υπέπεσε σε πολλά λάθη, δεν μπόρεσε να πάρει ούτε ένα γκέιμ και είδε τη Σλοβένα να φτάνει απρόσμενα εύκολα στην ισοφάριση.

Η Σάκκαρη μπήκε αποφασισμένη στο τρίτο και καθοριστικό σετ, το ξεκίνημά της ήταν εμφατικό και βρέθηκε να προηγείται με 3-0, όμως νέα λάθη της έδωσαν τη δυνατότητα στη Ζίντανσεκ να ισοφαρίσει σε 3-3.

Στη συνέχεια, κράτησε το σερβίς για το 4-3, όπως και η Σλοβένα για το 4-4, νέα απάντηση της Ελληνίδας για το 5-4, που στη συνέχεια έκανε το μπρέικ κι επικράτησε με 6-4 κατακτώντας και τη νίκη - πρόκριση.

Στην επόμενη φάση θα παίξει είτε με τη Σέλμπι Ρότζερς, ή με qualifier.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3JEGGmT
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη