Πώς θα είναι ο καιρός των Φώτων 2022

Πώς θα είναι ο καιρός των Φώτων 2022

Ανοιξιάτικος ο καιρός για το μεγαλύτερο μέρος της νέας εβδομάδας με τις κακοκαιρίες να μας χτυπούν και πάλι την πόρτα μετά τα Θεοφάνεια, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Η πρόγνωση του καιρού:

ΤΡΙΤΗ 04-01-2022
Στα δυτικά, τη νότια νησιωτική χώρα καθώς και τη Θράκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα νότια.
Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι στα νότια θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με τάση εξασθένησης από το απόγευμα.

Στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι αρχικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα κεντρικά και νότια τους 17 με 19 βαθμούς, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές τους 14 με 16 βαθμούς Κελσίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 05-01-2022
Στα δυτικά, το ανατολικό και νότιο Αιγαίο καθώς και τη Θράκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από αργά το απόγευμα στα δυτικά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και από τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6, στο Αιγαίο 7 και το βράδυ στα βορειοανατολικά τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές και θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

ΠΕΜΠΤΗ 06-01-2022 – ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τη Θράκη.

Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με τοπικές βροχές στα βόρεια ηπειρωτικά από αργά το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7, πρόσκαιρα στα βορειοανατολικά έως 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3HsDJnJ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη