Τραγωδία στις Σέρρες: Νεκρή και η 24χρονη που παρασύρθηκε από το ρέμα

Τραγωδία στις Σέρρες: Νεκρή και η 24χρονη που παρασύρθηκε από το ρέμα

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 24χρονης που αγνοείτο στις Σέρρες καθώς εντοπίστηκε πριν λίγο νεκρή.

Νεκρή βρέθηκε η 24χρονη γυναίκα που αγνοούνταν από την Τετάρτη (12/01), όταν επιχείρησε να περάσει ρέμα στις Σέρρες με δύο ακόμα ομοεθνείς της. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 24χρονη εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της Πέμπτης.

Μία τραγωδία με θύματα μετανάστες από το Ιράν σημειώθηκ χθες το απόγευμα στην ορεινή περιοχή Λαγκαδίου Σερρών.

Τρεις Ιρανοί, ένα ζευγάρι και ο αδερφός της γυναίκας, καθώς διέσχιζαν το βουνό με τα πόδια, βρέθηκαν μπροστά σε ένα ρέμα με ορμητικά νερά. Όπως όλα δείχνουν πήραν την απόφαση να το διασχίσουν για να περάσουν στην απέναντι όχθη, όμως τόσο ο άντρας όσο και σύζυγός του, παρασύρθηκαν αμέσως από τα ορμητικά νερά.

Η 24χρονη, ο 35χρονος σύζυγος της, o οποίος βρέθηκε νεκρός και ο 22χρονος αδελφός της, που ειδοποίησε καλώντας στον τριψήφιο αριθμό έκτακτης ανάγκης 112, εισήλθαν παράνομα στη χώρα. Σύμφωνα με όσα είπε ο 22χρονος βρέθηκαν στην περιοχή και στην προσπάθεια τους να φθάσουν στη Θεσσαλονίκη έχασαν τον προσανατολισμό τους και έπεσαν στο ρέμα.

Μέχρι το πρωί συνεχίζονταν οι έρευνες για την 24χρονη που τελικά ωστόσο βρέθηκε νεκρή.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3tpB8qW
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη