Πατέρας έσπασε στο ξύλο 27χρονο που επιτέθηκε σεξουαλικά στην ανήλικη κόρη του (βίντεο)

Πατέρας έσπασε στο ξύλο 27χρονο που επιτέθηκε σεξουαλικά στην ανήλικη κόρη του (βίντεο)

Πατέρας μιας 14χρονης κοπέλας ξυλοκόπησε άγρια έναν άνδρα που επιτέθηκε σεξουαλικά στην κόρη του.

Το περιστατικό συνέβη σε συγκρότημα πολυκατοικιών στο Σουργκούτ της Ρωσίας και καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ένας άνδρας βρίσκεται μαζί με ένα μικρό κορίτσι μέσα σε ασανσέρ. 

Αρχικά, πιάνει την κουβέντα στο κορίτσι ρωτώντας σε ποιον όροφο πηγαίνει. Όμως, στη συνέχεια, στριμώχνει το κορίτσι σε μια γωνία του ανελκυστήρα και να επιχειρεί να το φιλήσει.

Το κοριτσάκι, ηλικίας 15 ετών και ο άνδρας 27 σύμφωνα με το MEGA, τρόμαξε και έδειξε να μην ξέρει πώς να αντιδράσει. Όταν άνοιξε η πόρτα, έτρεξε κλαίγοντας προς τον πατέρα της που την περίμενε.

Εκείνος, όταν είδε την κόρη του να κλαίει και να τρέμει από το φόβο, τη ρώτησε τι έχει. Το 15χρονο κορίτσι του είπε τι είχε συμβεί και τότε ο πατέρας της έτρεξε και πρόλαβε τον ανελκυστήρα προτού κλείσει η πόρτα.

Άρπαξε αμέσως τον άνδρα και τον έσπασε στο ξύλο, ενώ κάλεσε την αστυνομία που συνέλαβε τον δράστη της σεξουαλικής επίθεσης.

Δείτε το βίντεο:



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3qNqd7j
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη