Θερμοπύλες: Συνελήφθησαν 3 ημεδαποί για κλοπή τσάντας από σταθμευμένο όχημα

Συνελήφθησαν άμεσα (3) ημεδαποί, για κλοπή τσάντας από σταθμευμένο όχημα στις Θερμοπύλες Φθιώτιδας  

Συνελήφθησαν, χθες (13-01-2022) το μεσημέρι στη Λαμία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, τρεις (3) ημεδαποί, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος, για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα οι ανωτέρω, νωρίτερα χθες το μεσημέρι, αφαίρεσαν από σταθμευμένο και ανασφάλιστο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στις Θερμοπύλες Φθιώτιδας, μία τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό, κινητό τηλέφωνο, καθώς και διάφορα κοσμήματα και έγγραφα ημεδαπής. Ακολούθως διέφυγαν, επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, διενήργησαν άμεσα αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του προαναφερόμενου οχήματος και τη σύλληψη των τριών επιβαινόντων.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε πέριξ του σημείου τέλεσης της κλοπής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, τα οποία αποδόθηκαν στην νόμιμο κάτοχό τους.

Επίσης κατασχέθηκε και το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Σημειώνεται ότι οι συλληφθέντες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη