Λαμία: Συνελήφθησαν 3 ανήλικοι ημεδαποί για κλοπή πορτοφολιού

Συνελήφθησαν άμεσα (3) ανήλικοι ημεδαποί στη Λαμία, για κλοπή πορτοφολιού

Συνελήφθησαν, χθες (13-01-2022) το μεσημέρι στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, τρεις (3) ανήλικοι ημεδαποί, κατηγορούμενοι για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα οι ανωτέρω, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, αφαίρεσαν ένα πορτοφόλι από τσάντα ημεδαπής, το οποίο περιείχε τραπεζικές κάρτες και διάφορα έγγραφα και αντικείμενα της παθούσας. Ακολούθως επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Η παράνομη πράξη τους έγινε αντιληπτή από διερχόμενο αστυνομικό εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας, ο οποίος ενημέρωσε τους περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, οι οποίοι στο πλαίσιο άμεσων αναζητήσεων, εντόπισαν και ακινητοποίησαν το προαναφερόμενο όχημα και συνέλαβαν τους τρεις επιβαίνοντες.

Το κλεμμένο πορτοφόλι, με το περιεχόμενό του, βρέθηκε κάτω από την θέση του συνοδηγού του οχήματος, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην νόμιμη κάτοχό του.

Ο ανήλικος οδηγός του οχήματος στερείται σχετικής άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε και όπως διαπιστώθηκε είναι ιδιοκτησίας ημεδαπής, η οποία αναζητείται για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη