-->

Λαμία - ''Σκάνδαλο'' Συνεταιριστικής Τράπεζας: Ιδρύθηκε η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ των 40

ΘΕΜΑ: Ιδρύθηκε η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ των 40.

Ιδρύθηκε η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ των 40 (Μεριδιούχων της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας).

Αγαπητοί 16.000 Μεριδιούχοι

Είμαστε οι Πρώτοι Σαράντα Μεριδιούχοι που δηλώσαμε στην Εισαγγελία του Εφετείου Λαμίας ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ στην πολύκροτη δίκη του Αιώνα, για να πάρουμε εντόκως τα χρήματά από τις ΜΕΡΙΔΕΣ – ΜΕΤΟΧΕΣ Μας.

Περιμένομε και άλλους…

Η Ισχύς εν τη Ενώσει = Η Δύναμη του «ΕΜΕΙΣ» !!!

Οι δυο τελευταίες Διοικήσεις της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας έριξαν έξω το Ιστορικό Μας Ίδρυμα, χορηγώντας θαλασσοδάνεια έως και 300.000 ευρώ.

Έτσι χάσαμε τις ΜΕΡΙΔΕΣ – ΜΕΤΟΧΕΣ Μας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΝΤΟΚΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

Υπ όψιν ΑΔΕΛΦΟΙ ότι στο πλαίσιο της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ των 40 (Μεριδιούχων της πρώην Σ Τ.Λ.) μας διακατέχει το δίκαιο για το οποίο αγωνιζόμαστε και για το οποίο απαιτούμε την Δικαστική, Οικονομική και Ηθική μας Δικαίωση.

Σήμερα μου τηλεφώνησε ένας Συνεταίρος και μου είπε: Εγώ Δημητρακόπουλε δεν θέλω να δικαστούν τα 24 στελέχη που κατηγορούνται για θαλασσοδάνεια....

και του απαντώ:

Άκου να σου πω: Ο Νικ. Δασκαλόπουλος βρήκε ΑΔΕΙΟ το χρηματοκιβώτιο και δεν οδήγησε τον Αθαν. Τριανταφυλλόπουλο στη Δικαιοσύνη και όταν ανέλαβε πρόεδρος στο Ιστορικό Μας Ίδρυμα ο Δασκαλόπουλος συνέχιζε και αυτός να δίνει θαλασσοδάνεια.... 

Ο Δημ. Καρδάκος τα ίδια....

Αν όμως είχε δικαστεί ο Τριανταφυλλόπουλος θα έδιναν θαλασσοδάνεια ο Δασκαλόπουλος - Καρδακος ;;;;;;

Και σήμερα φίλτατε θα λειτουργούσε ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΑΣ..

Εμείς θα απαιτήσουμε από την Έδρα στις 7 Απριλίου 2022 να τιμωρηθούν τα 24 στελέχη, επειδή πρέπει να δικαιωθούμε Οικονομικά και Ηθικά.

Για την ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ

Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος










Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->