-->

Αγνοείται 57χρονος ψαράς: Ανατράπηκε η βάρκα του στις εκβολές του Στρυμόνα

Αγνοείται 57χρονος ψαράς: Ανατράπηκε η βάρκα του στις εκβολές του Στρυμόνα
Ένας 57χρονος ψαράς από την Καβάλα αγνοείται, μετά από ανατροπή της βάρκας του στις εκβολές του Στρυμόνα.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του 57χρονου ψαρά στον Στρυμονικό Κόλπο παίρνουν μέρος τρία περιπολικά του Λιμενικού Σώματος και αεροσκάφος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 57χρονος που είχε πάει για ψάρεμα με μικρό αλιευτικό σκάφος μαζί με ένα ακόμη άτομο έπεσε από την βάρκα και αγνοείται.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το καΐκι του μήκους επτά μέτρων χτυπήθηκε από μεγάλο κύμα και ανατράπηκε. Επισημαίνεται ότι στο σημείο που έπεσε, τα νερά είναι μεν ρηχά αλλά με έντονο κυματισμό καθώς στο σημείο εκβάλλει ο ποταμός Στρυμόνας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας εργάτης που ήταν μαζί με τον ψαρά στο καΐκι, κατάφερε να κρατηθεί από το σκάφος, ενώ ο ψαράς προσπάθησε να φτάσει στην ακτή κολυμπώντας.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3zF18ja
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->