-->

Σαρηγιάννης: Ίσως φτάσουν και 80.000 τα κρούσματα σε μια μέρα, μέτρα μέχρι το τέλος του μήνα (βίντεο)

eurokinissi

Για το επικείμενο «πικ» της πανδημίας στην Ελλάδα και για τη μετάλλαξη Όμικρον μίλησε μεταξύ άλλων ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης.

Εφιαλτικές εκτιμήσεις για το πικ της μετάλλαξης Όμικρον στην Ελλάδα, από τον καθηγητή Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένη Σαρηγιάννη.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ: «Περιμένουμε να δούμε συνεχιζόμενη αύξηση του μέσου όρου των κρουσμάτων. Είναι γύρω στις 26.000 μπορεί να φτάσει μέχρι τις 65.000. Το 100.000 ίσως είναι υπερβολικό, το 80.000 όμως είναι κάπως λογικό. Αυτή είναι και η κορύφωση λογικά γύρω στις 20 Ιανουαρίου. Μετά από αυτό θα μπούμε σε πτώση. Θα πέσει κάθετα.

Όλα αυτά στηρίζονται στην παραδοχή ότι τα μέτρα που ισχύουν θα ισχύουν μέχρι το τέλος του μήνα. Στις 16 θα είμαστε πολύ κοντά στην κορύφωση οπότε θα υπάρχει ανάγκη για συνέχισή τους. Με βάση τους υπολογισμούς μας, τα νέα κρούσματα είναι σε συντριπτικό ποσοστό μετάλλαξη Όμικρον».

 from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3FQGezO
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->