Australian Open: Την Παρασκευή στις 10:30 ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Μεντβέντεφ

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Ντανίλ Μεντβέντεφ θα αναμετρηθούν τη Παρασκευή στις 10:30 (ώρα Ελλάδος), με στόχο την πρόκριση στο τελικό του Australian Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εκτός από αντίπαλο έμαθε και ώρα για τον ημιτελικό του Australian Open. Η διοργανώτρια Αρχή έκανε γνωστό πως ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ την Παρασκευή (28/01) στις 10:30 (ώρα Ελλάδος). Όπως καταλαβαίνει κανείς είναι μία «καλή» ώρα αφού δεν θα χρειαστεί κάποιος να ξυπνήσει τα ξημερώματα για δει τον αγώνα.

Αμφότεροι οι τενίστες σε περίπτωση πρόκρισης δεν θα χρειαστεί να περιμένουν αντίπαλο, αφού θα τον ξέρουν ήδη καθώς οι Ράφα Ναδάλ και Ματέο Μπερετίνι θα αναμετρηθούν νωρίτερα. Συγκεκριμένα ο πρώτο ημιτελικός είναι προγραμματισμένος για την ίδια μέρα στις 5:30 (ώρα Ελλάδος).



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3rYTyMV
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη