-->

Ραγδαίες εξελίξεις: Να συλληφθεί ο καθηγητής θύμα ξυλοδαρμού στην ΑΣΟΕΕ ζητά ο συνάδελφος του Παναγιώτης Διαμαντής (βίντεο - εικόνες)

Ραγδαίες εξελίξεις: Να συλληφθεί ο καθηγητής θύμα ξυλοδαρμού στην ΑΣΟΕΕ ζητά ο συνάδελφος του Παναγιώτης Διαμαντής (βίντεο - εικόνες)

Την σύλληψη του καθηγητή ο οποιος χθες έπεσε θύμα ξυλοδαρμού την ώρα της διδασκαλίας στο αμφιθέατρο της ΑΣΟΕΕ, ζήτησε πριν από λίγο ο καθηγητής Παναγιώτης Διαμαντής

Την σύλληψη του καθηγητή ο οποιος χθες έπεσε θύμα ξυλοδαρμού την ώρα της διδασκαλίας στο αμφιθέατρο της ΑΣΟΕ, ζήτησε πριν από λίγο ο καθηγητής Παναγιώτης Διαμαντής μέσω του συνηγόρου του Άγη Τάτση υποβάλλοντας σχετική μήνυση στην εισαγγελία πρωτοδικών.

minisi1

minisi2

Ο κ. Τάτσης ζήτησε την παραίτηση της υπουργού Παιδείας Ν. Κεραμεως «σήμερα κιόλας», αφού ο συγκεκριμένος «διώκεται για ένα κακούργημα και ένα πλημμέλημα, ενώ ελέγχεται και γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων».

Παραταύτα «παραμένει στη θέση του εξελίσσεται κανονικά στην ιεραρχία και καταλαμβάνει διάφορες θέσεις στο δημόσιο τομέα, όπως στο πράσινο ταμείο και στο κέντρο μελετών ασφαλείας (ΚΕΜΕΑ) του υπουργείου προστασίας του πολίτη».

Σημειώνεται ότι ο εγκαλων καθηγητής έχει τεθεί σε αργία λόγω προηγούμενης καταδικαστικής απόφασης η οποία αυτή την περίοδο κρίνεται στον Άρειο Πάγο. Επίσης η δυο πανεπιστημιακοί έχουν μεταξύ τους αντιδικία.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου:

{https://youtu.be/hRsole0X-Hg}

{https://youtu.be/o2McobIOLdg}from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3FkCiGt
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->