Καλά καλά δεν τελειώσαμε με τον «Διομήδη» και έρχεται νέα κακοκαιρία

Καλά καλά δεν τελειώσαμε με τον «Διομήδη» και έρχεται νέα κακοκαιρία

Είναι πολύ πιθανό προς τα μέσα της άλλης εβδομάδας να επηρεαστούμε από ένα νέο ισχυρό κύμα ψύχους για το οποίο όμως δεν έχουμε ακόμη επαρκή στοιχεία λέει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης για τον καιρό

Για χιόνια στην Αττική τις επόμενες ώρες προειδοποιεί με ανάρτησή του ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, καθώς η κακοκαιρία «Διομήδης» θα συνεχιστεί.

Όπως σημειώνει τις επόμενες ώρες τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι η κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας, τα χιόνια, οι πολύ θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο και τα ανατολικά ηπειρωτικά αλλά και ο ισχυρός παγετός στον ηπειρωτικό κορμό της χώρας μας.

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ

Συνεχίζεται η κακοκαιρία που επηρεάζει αρκετές περιοχές της χώρας μας και τις επόμενες ώρες με τα κύρια χαρακτηριστικά πλέον να είναι η κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας, τα χιόνια ακόμη και σε πεδινές - ημιπεδινές περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας, οι πολύ θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο και τα ανατολικά ηπειρωτικά αλλά και ο ισχυρός παγετός στον ηπειρωτικό κορμό της χώρας μας. Οι ισχυρές καταιγίδες πλέον φαίνεται να περιορίζονται προς το νότιο νοτιοανατολικό Αιγαίο.

ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Οι χιονοπτώσεις που ήδη σημειώνονται σε ορεινά τμήματα του νομού Αττικής, αναμένεται από τις απογευματινές ώρες να ενταθούν και να γενικευτούν, ενώ είναι αρκετά πιθανό να δούμε χιονοπτώσεις ακόμη και πολύ χαμηλά προς τα βόρεια τμήματα. Δεν θα πρέπει να αποτελέσει έκπληξη αν δούμε τις χιονοπτώσεις να πλαισιώνουν το λεκανοπέδιο τα ξημερώματα της αυριανής ημέρας. Πάντως οι χιονοστρώσεις όπου αυτές παρατηρηθούν δεν δείχνει να είναι αξιόλογες με εξαίρεση τους ορεινούς - ημιορεινούς όγκους. Στο πρώτο μας βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία και εξέλιξη των χιονοπτώσεων μέχρι και αύριο το πρωί.

ΝΕΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Όπως έχουμε ενημερώσει και σε πρόσφατη ανάρτησή μας, ο Χειμώνας ήρθε για να μείνει για το υπόλοιπο του μήνα τουλάχιστον μιας και ο "Ωμέγα" εμποδιστής που αναπτύσσεται στη δυτική βορειοδυτική Ευρώπη (τέταρτο βίντεο) θα στέλνει κατά περιόδους ψυχρά κύματα προς την περιοχή μας. Έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανό προς τα μέσα της άλλης εβδομάδας να επηρεαστούμε από ένα νέο ισχυρό κύμα ψύχους για το οποίο όμως δεν έχουμε ακόμη επαρκή στοιχεία ώστε να δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες».

Πάντως αμέσως μετά την κακοκαιρία Διομήδη όπως αναφέρει ο γνωστός μετεωρολόγος έρχεται νέο ψύχος χωρίς να είναι γνωστ΄ακόμα επαρκή στοιχεία.

Δείτε την ανάρτηση



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3zU4HCe
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη