Μύλος με Τζόκοβιτς - Διαψεύδεται η σύλληψή του

Μύλος με Τζόκοβιτς - Διαψεύδεται η σύλληψή του

 Πρωτοφανή πράγματα συμβαίνουν με την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς, λίγο μετά την απόφαση του δικαστηρίου να κάνει δεκτή την έφεσή του και να του επιστρέψει τη βίζα προκειμένου να αγωνιστεί στο OPEN, καίτοι ανεμβολίαστος

Νωρίτερα, σήμερα το πρωί βρετανικά ΜΜΕ και ο αδερφός του «Νόλε» ισχυρίστηκαν πως μετά την απόφαση του δικαστηρίου, ο κορυφαίος τενίστας συνελήφθη και όδευε προς απέλαση.

Ωστόσο νεότερες πληροφορίες των αυστραλιανών ΜΜΕ διαψεύδουν τη σύλληψη. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο υπουργός Μετανάστευσης δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το εάν θα προσβάλει την απόφαση του δικαστηρίου ή εάν θα τη δεχτεί.

{https://twitter.com/DjokovicFan_/status/1480449741112496128?s=20}

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε πριν από λίγες ώρες Σέρβα δημοσιογράφος που μίλησε με τον πατέρα του Νόλε, έγινε σύλληψη του 34χρονου τενίστα με σκοπό την απέλασή του!

Όλα αυτά, μόλις δύο ώρες μετά τη δικαίωσή του από το ομοσπονδιακό δικαστήριο, που ανέτρεψε την ακύρωση της βίζας του.

{https://twitter.com/ksenijapavlovic/status/1480446192127459328?s=20}

{https://twitter.com/oliverbrown_tel/status/1480449494151954433?s=20}

Ο υπουργός Μετανάστευσης έχει το δικαίωμα να προβεί σε προσωπική ενέργεια για την απέλασή του, ωστόσο δεν φαίνεται να έχει συμβεί κάτι τέτοιο, εκτός και αν υπάρξει ακόμα μια δραματική αλλαγή δεδομένων τις επόμενες ώρες.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3HQRDjK
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη