-->

Παραμένει στη φυλακή ο Γιάννης Λαγός, απορρίφθηκε το νέο αίτημα αποφυλάκισης

(Φωτ.: EUROKINISSI)

Απορρίφθηκε η νέα αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του καταδικασθέντα ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγού.

Δεύτερο «όχι» στο αίτημα αποφυλάκισης του Γιάννη Λαγού, είπε σήμερα το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών απορρίποντας την αίτηση ως απαράδεκτη, καθώς - όπως σημείωσε και ο εισαγγελέας της έδρας - δεν τηρήθηκε το χρονικό διάστημα δύο μηνών μεταξύ των αιτήσεων που έχει υποβάλει ο χρυσαυγίτης ευρωβουλευτής.

Έτσι, ο καταδικασμένος σε ποινή κάθειρξης 13 ετών και 8 μηνών, για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, θα παραμείνει στη φυλακή. Ο Γιάννης Λαγός δεν παρέστη σήμερα στο δικαστήριο, αλλά εκπροσωπήθηκε από το δικηγόρο του Κωνσταντίνο Πλεύρη.

Επίσης, σήμερα εκδικάστηκε και απορρρίφθηκε (και) το τρίτο αίτημα αναστολής έκτισης της ποινής της πρώην ανθυπαστυνόμου Βενετίας Πόπορη, η οποία έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 7 ετών και 7 μηνών για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή και παράνομη οπλοκατοχή. Μέσω της δικηγόρου της επικαλέστηκε οικονομικά προβλήματα και προβλήματα υγείας. from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3tqkI1z
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->