-->

Γονίδης: «Εξομολογούμαι και ζητώ συγχώρεση για δύο εκτρώσεις» (βίντεο)

Γονίδης: «Εξομολογούμαι και ζητώ συγχώρεση για δύο εκτρώσεις» (βίντεο)

Ο Σταμάτης Γονίδης το βράδυ της Πέμπτης θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια.

Το πρωί της Τετάρτης 5/1 στην εκπομπή Happy Day, προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη του τραγουδιστή. Σε αυτό ο Σταμάτης Γονίδης μιλά για την επστήμη, την οικογένεια, και τη σχέση του με τον Θεό.

«Η εξέλιξη της επίστημης δεν είναι ό,τι το καλύτερο. Όταν ένας άνθρωπος γίνει μισός ρομπότ, παύει να έχει συναισθήματα. Η αγάπη είναι ό,τι ομορφότερο υπάρχει. Κι εγώ το κατάλαβα αργά. Ότι δεν υπάρχει τίποτα ομορφότερο από την αγάπη, την οικογένεια και τα παιδιά. Τα παιδιά είναι ευτυχία» λέει αρχικά ο τραγουδιστής.

Και συνεχίζει:

«Συνέχεια εξομολογούμαι και ζητάω συγχώρεση για δύο εκτρώσεις που έχουν γίνει και όταν βλέπω το παιδί λέω τι ευτυχίες έχασα; Πόσος χαζός ήμουν; Αλλά δεν γνώριζα Χριστό.

Έχω δει απίστευτα πράγματα. Όταν το δεις μπροστά σου το θαύμα και σου μιλήσει, λες εδώ τι γίνεται;».from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3HAetMi
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->