Η Λαμία έκλεισε τον Ανρί Σεβέ, πρώην μέσο της Νιούκαστλ

Ο 31χρονος Σενεγαλέζος μέσος Ανρί Σεβέ ήρθε σε συμφωνία με τη Λαμία, έχοντας μείνει ελεύθερος από τη Νιούκαστλ το περασμένο καλοκαίρι.

Η Λαμία αναμένεται να ενισχυθεί με ένα σημαντικό όνομα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Ανρί Σεβέ, τον πρώην επιθετικό μέσο της Νιούκαστλ.

Ο 31χρονος Σενεγαλέζος αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα την Πέμπτη για να υποβληθεί σε ιατρικά και εργομετρικά τεστ και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα ομάδα του.

Ο Σεβέ ανήκε στη Νιούκαστλ μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς να καταφέρει να βρει ομάδα έκτοτε. Οι Άγγλοι τον αγόρασαν το 2016 για 6.000.000 ευρώ από την Μπορντό, στην οποία είχε κάνει σπουδαία καριέρα, αγωνιζόμενος τόσο στον άξονα, όσο και στα άκρα της επίθεσης.

Προέρχεται από τα "σπλάχνα" των "γιρονδίνων", ενώ στην καριέρα του έχει παραχωρηθεί δανεικός σε Ανζέ, Σεντ Ετιέν, Σίβασπορ και Μπούρσασπορ.

Με την εθνική ομάδα της Σενεγάλης έχει αγωνιστεί 27 φορές και έχει ένα γκολ μεταξύ 2013 και 2019.

www.sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη