Τζώρτζης Μονογυιός: Ξέσπασε σε κλάματα η Γωγώ Γαρυφάλλου για τον πρώην συμπαίκτη της, «παλικάρι μου...» (βίντεο)

Τζώρτζης Μονογυιός: Ξέσπασε σε κλάματα η Γωγώ Γαρυφάλλου για τον πρώην συμπαίκτη της, «παλικάρι μου...» (βίντεο)

H Γωγώ Γαρυφάλλου, γνωστή και ως «Γωγουλίνη» ξέσπασε σε λυγμούς για τον θάνατό του Τζώρτζη Μονογυιού. Οι δύο τους είχαν γνωριστεί στο ριάλιτι «The Wall».

Τη στεναχώρια, τη θλίψη, και το σοκ της έδειξε μέσα από το Facebook, η παρουσιάστρια Γωγώ Γαρυφάλλου, στο άκουσμα της είδησης, ότι σκοτώθηκε στο σοκαριστικό τροχαίο με τη φεράρι ο πρώην συμπαίκτης της στο «The Wall», Τζώρτζης Μονογυιός.

Η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό και ανέφερε:

«Ο πρώην συμπαίκτης μου, Τζώρτζης Μονογυιός δεν είναι πια κοντά μας. Θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στα νέα παιδιά να προσέχουν… Μόλις το ενημερώθηκα, το σοκ είναι μεγάλο…»

Δεν υπάρχουν λόγια. Καλό παράδεισο Τζώρτζη μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα ζήσαμε. Παλικάρι μου, λεβέντη μου καλό ταξίδι. Ήταν ένα παιδί, ένα μεγάλο παιδί. Ο Τζώρτζης ήταν γίγαντας με καρδιά μικρού παιδιού…

Δύσκολες στιγμές. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα ζήσαμε… Ο Θεούλης να αναπαύσει την ψυχούλα σου. Κουράγιο στην οικογένειά σου», είπε και ξέσπασε σε κλάματα με λυγμούς.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3zUwRgk
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη