Self test στα σχολεία: Πόσα θετικά τεστ δηλώθηκαν σε μαθητές και εκπαιδευτικούς

Self test στα σχολεία: Πόσα θετικά τεστ δηλώθηκαν σε μαθητές και εκπαιδευτικούς

Κατά τη διάρκεια του 3ου οριζόντιου εβδομαδιαίου ελέγχου κατά του κορονοϊού στα σχολεία, βρέθηκαν 6.364 θετικά self test σε μαθητές και εκπαιδευτικούς στα σχολεία μέχρι χθες Πέμπτη το βράδυ.

Σήμερα ολοκληρώνεται η πρώτη εβδομάδα επαναλειτουργίας των σχολείων μετά τις γιορτές, ενώ πραγματοποιήθηκε και ο τρίτος εβδομαδιαίος έλεγχος μαθητών και εκπαιδευτικών με self tests.

Κατά τη διάρκεια του τρίτου εβδομαδιαίου ελέγχου κατά του κορονοϊού στα σχολεία, βρέθηκαν 6.364 θετικά self test σε μαθητές και εκπαιδευτικούς μέχρι χθες Πέμπτη το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες του υπουργείου Παιδείας.

Υπενθυμίζεται ότι για το διάστημα 10-14 Ιανουαρίου, όλοι οι μαθητές, ανεξαρτήτως εμβολιαστικής κατάστασης, πραγματοποίησαν αυτοδιαγνωστικούς ελέγχουςτην Κυριακή 9, τη Δευτέρα 10 και χθες, Πέμπτη 13 Ιανουαρίου.

Τα τμήματα σε αναστολή λειτουργίας σε όλη την Επικράτεια λόγω πολλαπλών κρουσμάτων είναι δύο, σε συνολικά 80.000 τμήματα.

Μητσοτάκης για σχολεία

«Τα σχολεία είναι τα τελευταία τα οποία πρέπει να κλείνουν. Αυτό το έχουμε μάθει πια», τόνισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να χρειαστεί να ξανακλείσουν τα σχολεία.

Σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1, είπε ότι το πρωτόκολλο προβλέπει ότι κλείνει ένα τμήμα όταν νοσήσει το 50+1% και δήλωσε πως το υπέδειξε η Επιτροπή.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3Fr3KCy
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη