Πτολεμαΐδα: Ευχάριστα νέα, θετική στον κορονοϊό γέννησε υγιέστατο αγοράκι

pexels

Τέλος καλό για τη θετική στον κορονοϊό 41χρονη που γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου, Σταύρο Παπασωτηρίου, «το νεογέννητο αγόρι δεν έχει κορονοϊό, ενώ η μητέρα ήταν ασυμπτωματική κι έφτασε έξω από τα επείγοντα του νοσοκομείου με όλα τα συμπτώματα της γέννας».

Η ίδια ανέφερε στο νοσηλευτικό προσωπικό ότι είναι θετική στον κορονοϊό από rapid test που έκανε την προηγουμένη μέρα κατόπιν συμβουλών του ιδιώτη γιατρού που την παρακολουθούσε και ο οποίος τη συνέστησε να απευθυνθεί στο νοσοκομείο.

Το νέο rapid test που έγινε στο νοσοκομείο έδειξε ότι η ετοιμόγεννη γυναίκα ήταν θετική κι όπως ανέφερε ο κ. Παπασωτηρίου, «η έγκυος δεν πρόλαβε καν να εισέλθει στη Μαιευτική Κλινική και γέννησε στους ειδικούς χώρους ιατρείων (isobox) που έχουμε εγκαταστήσει έξω από τα επείγοντα ΤΕΠ του νοσοκομείου.

Το νεογέννητο αγόρι είναι το δεύτερο παιδί της οικογένειας, γεννήθηκε 2,750 κιλά, είναι υγιέστατο και φιλοξενείται στην Παιδιατρική Κλινική, ενώ η μητέρα νοσηλεύεται στους θαλάμους covid του νοσοκομείου».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3FeHhIt
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη