Πυκνό χιόνι αυτή την ώρα στην Πάρνηθα, έκλεισε ο δρόμος από τελεφερίκ (εικόνες)

Πυκνό χιόνι αυτή την ώρα στην Πάρνηθα, έκλεισε ο δρόμος από τελεφερίκ (εικόνες)

Η κακοκαιρία «Διομήδης» χτύπησε τη χώρα με πυκνές χιονοπτώσεις και σφοδρές καταιγίδες, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα με εγκλωβισμούς και πλημμύρες. 

Τα "δόντια" της δείχνει η κακοκαιρία "Διομήδης", που σφυροκοπά μεγάλο μέρος της χώρας, με αποτέλεσμα σε πολλές περιοχές της χώρας να σημειώνεται έντονη χιονόπτωση.

Στην Αττική, λόγω του παγετού που έχει δημιουργηθεί έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Πάρνηθος ρεύμα προς Πάρνηθα από το ύψος του τελεφερίκ.

WhatsApp Image 2022 01 12 at 11.51.58

WhatsApp Image 2022 01 12 at 11.52.07

Πρόγνωση καιρού 12/01

Για σήμερα Τετάρτη, οι βροχές και τα χιόνια αλλά και οι καταιγίδες θα εστιάζονται από την οροσειρά της Πίνδου και πιο ανατολικά. Πυκνές χιονοπτώσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους όχι μόνο σε ορεινές περιοχές της κεντρικής και ανατολικής χώρας αλλά και σε πεδινές - ημιπεδινές περιοχές.

Στην Αττική, αναμένονται βροχοπτώσεις ενώ νωρίς το πρωί θα σημειωθούν πυκνές χιονοπτώσεις στη γύρω ορεινή ζώνη. Μάλιστα, καθώς θα περνούν οι ώρες τα χιόνια θα κατεβαίνουν σε υψόμετρο ενώ δεν αποκλείεται μέσα στη νύχτα να χιονίσει και στα βόρεια τμήματα του νομού.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3zTRSHR
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη