Η κακοκαιρία «Διομήδης» σαρώνει τη Βόρεια Εύβοια, υπερχείλισε ποταμός, έκλεισαν δρόμοι

(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI)

Για μια ακόμη φορά η Εύβοια δοκιμάζεται σκληρά από τα φυσικά φαινόμενα. Το πέρασμα της κακοκαιρίας «Διομήδης» είναι σαρωτικό.

Ειδικότερα, συνεχίζουν με μεγάλη ένταση τα καιρικά φαινόμενα που ξεκίνησαν από χθες στη Βόρεια Εύβοια. Από τα μεσάνυχτα βρέχει ασταμάτητα με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί πολύ σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Στο Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, σημειώθηκε υπερχείλιση του ποταμού Κηρέα, με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος που οδηγεί από το Προκόπι προς το Μαντούδι. Ακόμη, διακόπηκε η κυκλοφορία στο δρόμο Κοτσικια - Λουτρό.

Συνεργείο με μηχανήματα του Δήμου καθώς και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας βρίσκονται στο σημείο ενώ ήδη οι αστυνομικές αρχές έχουν απαγορεύσει την κυκλοφορία.

Ο δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης ανακοίνωσε ότι δεν θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες σε όλο τον Δήμο, λόγω της ισχυρής κακοκαιρίας.

Προβλήματα καταγράφονται και στην παραλία της Αγίας Άννας όπου αρκετά σπίτια έχουν πλημμυρίσει όπως αναφέρουν οι κάτοικοι στις υπηρεσίες πολιτικής προστασίας του Δήμου.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3343IU4
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη