«Καρφιά» Τσιτσιπά για Τζόκοβιτς: «Δεν παίζει με τους ίδιους κανόνες, μας κάνει να μοιάζουμε ανόητοι»

«Καρφιά» Τσιτσιπά για Τζόκοβιτς: «Δεν παίζει με τους ίδιους κανόνες, μας κάνει να μοιάζουμε ανόητοι»

Στην υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς και της συμμετοχής του στο Australian Open αναφέρθηκε ο Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς.

Μιλώντας στο WION, ο Τσιτσιπάς άφησε αιχμές για τον Σέρβο τενίστα. «Σίγουρα παίζει με τους δικούς του όρους, κάνει κάτι που πολλοί παίκτες δεν θα είχαν τα κότσια να κάνουν, ειδικά αφού το ATP ανακοίνωσε συγκεκριμένα κριτήρια για να εισέλθουν στη χώρα οι αθλητές.

Κανείς δεν θα σκεφτόταν ότι θα μπορούσα να έρθω στην Αυστραλία ανεμβολίαστος, χωρίς να ακολουθήσω τα πρωτόκολλα που μου έδωσαν», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς επαναλαμβάνοντας πόσο τολμηρή θα ήταν μία τέτοια απόφαση.

«Επέλεξα να πάω και να είμαι 100% έτοιμος για ό,τι έρθει και να μην χρειαστεί να σκέφτομαι τίποτα άλλο. Φαίνεται πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες των κυβερνήσεων, υπάρχει ένα μικρό ποσοστό που επιλέγει το δικό του δρόμο κάνοντας την πλειοψηφία να φαίνεται σαν να είναι ανόητοι ή κάτι τέτοιο».

{https://www.youtube.com/watch?v=lA1lqZCybD4&feature=emb_title}

Στην πλευρά του Μεντβέντεφ ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέφυγε τον Νόβακ Τζόκοβιτς μέχρι τον τελικό, αλλά ο Ντανίλ Μεντβέντεφ είναι ο πιθανός αντίπαλός του στην τετράδα του Australian Open (17/1).

Ο Στεφ θα παίξει στην πρεμιέρα με τον Σουηδό Μίκαελ Ίμερ (Νο.82), τον οποίο είχε αποκλείσει πέρυσι στη φάση των «32» της διοργάνωσης με 3-0 σετ, ενώ στον δεύτερο γύρο θα αναμετρηθεί με Αλμπέρτ Ράμος Βινιόλας ή Σεμπάστιαν Μπάες. Στον τρίτο γύρο πιθανός αντίπαλός του είναι ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ενώ στον τέταρτο ενδέχεται να πέσει πάνω στον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ.

Αν περάσει στην οκτάδα, με βάση το ranking, λογικά θα συναντήσει τον Κάσπερ Ρουντ, πριν τον πιθανό ημιτελικό με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Αν ο Τζόκοβιτς μείνει στην Αυστραλία (γιατί ακόμα δεν είναι σίγουρο), θα παίξει στον πρώτο γύρο με τον συμπατριώτη του Μιομίρ Κετσμάνοβιτς και έχει... ομαλό δρόμο μέχρι την τετράδα (Ναδάλ ή Ζβέρεφ), με πιθανούς αντιπάλους τους Πολ, Σονέγκο, Μονφίς, Μπερετίνι.

Ο Ναδάλ κάνει ξεκίνημα κόντρα στον Γερμανό Μάρκους Χιρόν, ο Μεντβέντεφ παίζει με τον Ελβετό Χένρι Λαακσόνεν και ο Ζβέρεφ με τον επίσης Γερμανό Ντάνιελ Αλτμάιερ. Ο Μάρεϊ θα αναμετρηθεί με τον Μπασιλασβίλι, τον οποίο νίκησε χθες στο Σίδνεϊ.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3zTXD8m
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη