Η Παγώνη «κατακεραυνώνει» τον Λάκη Λαζόπουλο: «Να δει τι περνάει ο κόσμος στο νοσοκομείο και μετά να μου πει»

Η Παγώνη «κατακεραυνώνει» τον Λάκη Λαζόπουλο: «Να δει τι περνάει ο κόσμος στο νοσοκομείο και μετά να μου πει»

Για την κριτική που δέχθηκε από τον Λάκη Λαζόπουλο μίλησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Αντιδράσεις προκάλεσε με τις δηλώσεις του ο Λάκης Λαζόπουλος αναφερόμενος στην πανδημία και στα λεγόμενα της Ματίνας Παγώνη.  

«Είμαστε σε μία σύγχυση για το τι θα γίνει μετά, αν η νέα χρονιά είναι κολαούζος της προηγούμενης. Πιστεύω ότι το 2022 θα λήξει, τουλάχιστον αυτή η πανδημία. Με τόσα κέρδη δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθει άλλη πανδημία. Μπήκαμε στον αιώνα των πανδημιών. Ακούμε τους επιστήμονες αλλά εγώ δεν λαμβάνω υπόψη τα λεγόμενα της κυρίας Παγώνη, θα μπορούσε να είναι σε ένα πάνελ, έχει μια χαρά φωνή. Αν είχα εκπομπή σίγουρα θα τη σατίριζα. Δεν γίνεται να μην σατιρίσεις κάποιον που πρωί, μεσημέρι, βράδυ βγαίνει σε όλες τις εκπομπές. Λέει και σωστά πράγματα, αλλά δεν με ψήνει», σχολίασε ο ίδιος για τη Ματίνα Παγώνη.

Από την πλευρά της η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη σχολίασε την κριτική που δέχτηκε δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Ο Λάκης Λαζόπουλος θα πειστεί και αυτός, είναι αγαπητός σε όλους μας» σημείωσε για την κριτική που της άσκησε ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης: «Λέω στο Λάκη ότι δεν με φτιάχνουν, φτιάχνομαι μόνη μου». «Ο Λάκης προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στον κόσμο αυτό που ήθελε, το χιούμορ, για να βγαίνουν από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Καλό είναι να συνεχίσει να κάνει πράγματα για να τον απολαμβάνουμε» ανέφερε η ίδια.

Καλεί τον Λάκη Λαζόπουλο να επισκεφτεί νοσοκομείο 

«Εμείς θέλαμε με απλά λόγια να πείσουμε τον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί και νομίζω ότι το πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό» σημείωσε η κυρία Παγώνη για το στόχο που έχουν οι γιατροί, υπογραμμίζοντας ότι μόλις επιτευχθεί αυτό, θα επιστρέψει ο καθένας στη δουλειά του. «Εγώ θα ήθελα ο Λάκης Λαζόπουλος να περάσει από το νοσοκομείο, να πιούμε ένα καφέ και να ντυθούμε με τις φόρμες και να μπούμε στις απλές κλίνες Covid, για να δει τι περνάει ο κόσμος εκεί, που δεν μπορεί να μιλήσει και να αναπνεύσει. Και μετά να μου πει την άποψή του» κατέληξε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/338TMIA
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη