Λαμία – ΑΕΚ: Το κανάλι του αγώνα – Ποιος περιγράφει


Λαμία και ΑΕΚ κοντράρονται σήμερα 5/1 στις 17:15 για την 16η αγωνιστική της Super League.

Λαμία – ΑΕΚ: Η Λαμία υποδέχεται την ΑΕΚ στην επιστροφή των εγχώριων διοργανώσεων μετά τη διακοπή δύο εβδομάδων για τις γιορτές.

Εν μέσω της έξαρσης του Κορονοϊού με αγώνες να αναβάλλονται συνεχώς λόγω κρουσμάτων Covid-19 στις ομάδες, η Super League αποφάσισε την κανονική διεξαγωγή της 16ης αγωνιστικής. Τα προβλήματα όμως τόσο από Λαμία όσο και από ΑΕΚ δεν λείπουν.

Η Λαμία ανακοίνωσε χτες την ανίχνευση 4 κρουσμάτων Κορονοϊού μέσα στην ομάδα, τριών παικτών και ενός μέλους του σταφ. Στην αποστολή δεν βρέθηκαν οι Βύντρα, Προβυδάκης, Αντέτζο, Μανούσος και Γκέντσογλου ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Λας Μπανγκουρά ο οποίο αποκτήθηκε και ανακοινώθηκε στις 2 Ιανουαρίου βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

Από την άλλη η ΑΕΚ ανακοίνωσε άλλο ένα κρούσμα χτες φτάνοντας έτσι συνολικά τα 4. Ο Αργύρης Γιαννίκης πέρα από τα κρούσματα δεν μπορεί να υπολογίζει και στον τιμωρημένο Βράνιες αλλά και τον Μισελέν που έχει ενοχλήσει. Το κλίμα είναι βαρύ στην «Ένωση» μετά τον θάνατο του Στέλιου Σεραφείδη.

Ο αγώνας Λαμία – ΑΕΚ θα έχει ζωντανή μετάδοση από το κανάλι του Cosmote Sport 3 στις 17:15.

Την περιγραφή του αγώνα θα κάνει ο Σωτήρης Κωσταβάρας.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη