Ιωνικός: Χωρίς Ντάλσιο και Γκοτσούλια με τη Λαμία

Ο Ιωνικός θα έχει ελλείψεις στο εκτός έδρας παιχνίδι του το Σάββατο με αντίπαλο την ομάδα της Λαμίας.

Οι Νικαιώτες θα στερηθούν των υπηρεσιών του αρχηγού τους Γιάννη Γκοτσούλια, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στη γάμπα κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης. Επίσης, στην αποστολή που αναχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής για την πόλη της Φθιώτιδας δεν είναι οι Ντάλσιο, Κιάκος, Μπουένο, Λουάν, Μπάσα, Φουρλάνος και Ρόκου για διαφορετικούς λόγους. Κυρίως δηλαδή οι απώλειες είναι των Ντάλσιο και Γκοτσούλια.

Ως γνωστόν στους δύο πρόσφατους μοριακούς ελέγχους, με τελευταίο εκείνον της Πέμπτης (13/1), βρέθηκαν δύο παίκτες θετικοί στον covid-19. Αναλυτικά, η αποστολή του Ιωνικού: Χουτεσιώτης, Χριστοδουλής, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσες, Άοσμαν, Πογοσιάν, Ρομαό, Κάνιας, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Τουράμ, Λένις και Μάντζης.

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη