Τζώρτζης Μονογυιός - Ferrari Pista 488: Το «θηρίο» των 4.000 κυβικών που χρειάζεται ιδιαίτερο χειρισμό

Τζώρτζης Μονογυιός - Ferrari Pista 488: Το «θηρίο» των 4.000 κυβικών που χρειάζεται ιδιαίτερο χειρισμό

Ένα από τα γρηγορότερα μοντέλα της Ferrari ήταν αυτό που οδηγούσε για λίγα μόλις λεπτά από τη στιγμή που το απέκτησε ο Τζώρτζης Μονογυιός.

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Τζώρτης Μονογυιός την Πέμπτη οδηγώντας τη Ferrari που μόλις είχε αποκτήσει. Το μοντέλο που οδηγούσε είναι η Ferrari Pista 488, ένα από τα γρηγορότερα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο 45χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο βγήκε από τον δρόμο και προσέκρουσε σε δέντρο στην λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή στο ύψος της Βούλας.

video

Η Ferrari 488 Pista είναι μοντέλο του 2018. Φέρει οκτακύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 3.900 κ. εκ. που με τα δύο τούρμπο αποδίδει 720 ίππους και 770 Nm ροπής. Το συγκεκριμένο μοντέλο της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας πιάνει τα 100 χλμ/ώρα σε λιγότερα από 3 δευτερόλεπτα και χρειάζεταιι μόλις 7,6'' για τα 200 χλμ/ώρα. Η τελική της ταχύτητα μπορεί να ξεπεράσει τα 360 χλμ/ώρα.

Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, πρόκειται για ένα super car που απευθύνεται σε λίγους. Φαίνεται μάλιστα πως δεν είναι και το πιο εύκολο αμάξι στον χειρισμό του.
Παλιότερο βίντεο από την Ολλανδία, κατέγραφε τον κάτοχο μιας Ferrari 488 Pista με άδειο δρόμο μπροστά του. Ο οδηγός της Ferrari μειώνει ταχύτητα, κατεβάζοντας σχέσεις στο κιβώτιο και έχοντας απενεργοποιήσει τα ηλεκτρονικά βοηθήματα προσπαθεί να πατήσει το γκάζι.

{https://www.youtube.com/watch?v=Wuj74bPP3FY&t=15s}

Ακολουθεί υπερστροφή ισχύος που δεν καταφέρνει να ελέγξει με αποτέλεσμα να καταλήξει εκτός δρόμου σε κιγκλιδώματα. Σύμφωνα με το βίντεο, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου την είχε αγοράσει την προηγούμενη ημέρα.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/33gCDwR
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη