Μέτρα της ΕΥΔΑΠ για τους πυρόπληκτούς αλλά... καθυστερημένα (εικόνα)

INTIME

Στην έκδοση πιστωτικού υπόλοιπου προβαίνει η ΕΥΔΑΠ μετά τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς που είχαν κάτοικοι της περιοχής για την περίοδο της πυρκαγιάς στην περιοχή.

Μετά από καθυστέρηση μηνών η ΕΥΔΑΠ ανακοίνωσε μέτρα για τους αυξημένους λογαριασμούς κατοίκων στις Αδάμες, που προσπαθώντας να... σώσουν το σπίτι τους, χρησιμοποίησαν περισσότερο νερό με αποτέλεσμα οι λογαριασμός να έρθει φουσκωμένος. Οι καταγγελίες πολλές αλλά η ανταπόκριση της ΕΥΔΑΠ ήρθε μόλις χτες και μετά από επικοινωνία του Dnews με την επιχείρηση έγιναν γνωστά τα μέτρα παρέμβασης της εταιρείας.

Χαρακτηριστικά αναφέρουν, «η ΕΥΔΑΠ στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας, διερευνά κάθε πρόσφορο μέτρο για την ανακούφιση των πληγεισών περιοχών από τις καταστροφικές φωτιές του περασμένου Αυγούστου.
 
Στο πλαίσιο αυτό, και για την ανακούφιση των πυρόπληκτων, η ΕΥΔΑΠ προβαίνει σε σύγκριση της κατανάλωσης της επίμαχης περιόδου με την αντίστοιχη του 2020 και εφόσον έχει διαπιστωθεί ιδιαίτερα αυξημένη κατανάλωση (σε σχέση με της αντίστοιχης περσινής περιόδου), η Εταιρεία προβαίνει στην έκδοση πιστωτικού. Εφόσον ο λογαριασμός έχει εξοφληθεί, το πιστωτικό ποσό υπολογίζεται ως προκαταβολή που θα συμπεριληφθεί στον επόμενο λογαριασμό.
 
Τέλος, για το σύνολο των πελατών των πυρόπληκτων περιοχών, υπάρχει ειδική μέριμνα για άτοκο διακανονισμό 6 δόσεων εφόσον το αίτημα υποβληθεί μέχρι τις 28/2/2022».

Οι καταγγελίες

Όπως φαίνεται στους λογαριασμούς της ΕΥΔΑΠ στην περιοχή Αδαμες της Βαρυμπόμπης, παρατηρήθηκε μεγάλη αύξηση στους λογαριασμούς νερού κατά την περίοδο 25-6-21 με 27-9-21. Συγκεκριμένα σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του έτους 2020 το ποσό του λογαριασμού έχει διπλασιαστεί.

Οι κάτοικοι παραπονούνται ότι πλήρωσαν το νερό το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την κατάσβεση των πυρκαγιών εκείνες τις ημέρες, ενώ όπως αναφέρουν δεν έχουν λάβει καμία ενημέρωση για τον αν θα γίνει κάποια μείωση στο ποσό πληρωμής.

Δείτε τον παρακάτω λογαριασμό κατοίκου της περιοχής

logariasmos483

 

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3fm8Kxx
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη