Κακοκαιρία «Διομήδης»: Άνδρας χτυπήθηκε από κεραυνό στην Κρήτη

Κακοκαιρία «Διομήδης»: Άνδρας χτυπήθηκε από κεραυνό στην Κρήτη

Άνδρας κεραυνοβολήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, εν μέσω της κακοκαιρίας «Διομήδης», και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Στο έλεος της κακοκαιρίας «Διομήδης» βρίσκεται η χώρα και, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (11/01), ένας άνδρας χτυπήθηκε από κεραυνό στον Κομμό Ηρακλείου Κρήτης.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ένας 37χρονος κεραυνοβολήθηκε στον Κομμό και διακομίσθηκε, αρχικά, στο Κέντρο Υγείας Μοιρών Ηρακλείου.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι έχει εγκαύματα σε διάφορα σ, τα οποία, πάντως, δεν φάνηκε να προκαλούν ανησυχία για την υγεία του. Ωστόσο για κάθε ενδεχόμενο, μετά τις πρώτες βοήθειες, ασθενοφόρο τον μετέφερε για το εφημερεύον νοσοκομείο Ηρακλείου.

Από την πλευρά του, ο διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, Κώστας Τερζάκης, υποστήριξε σε σχετικές δηλώσεις στο προαναφερθέν τοπικό μέσο μαζικής ενημέρωσης πως ο 37χρονος εισήχθη στο νοσοκομείο με κεραυνοπληξία και η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο άνδρας ήταν 37 χρονών και διέμενε σε τροχόσπιτο που είχε σταθμεύσει στην περιοχή.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/33o2CSH
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη