Νέα κατάληψη στο ΑΠΘ, ένταση κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης (βίντεο)

(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI)

Αστυνομική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη στο ΑΠΘ για τη διάλυση νέας κατάληψης σε χώρο του πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, αστυνομικές δυνάμεις επιχειρούν να εκκενώσουν νέα κατάληψη που έγινε σε χώρο του ΑΠΘ, που βρίσκεται σε εργαστήριο του τμήματος Φαρμακευτικής Σχολής.

Όπως αναφέρει το voria.gr, σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί η επιχείρηση εκκένωσης και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο σημείο έχει υπάρξει ένταση καθώς ήταν συγκεντρωμένα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που στηρίζουν την κατάληψη.

Στις 8:00 το πρωί υπάρχει μάλιστα και προγραμματισμένη συγκέντρωση υπέρ της κατάληψης.

Έγιναν προσαγωγές

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αστυνομία προχώρησε σε 15 προσαγωγές. Εντός του χώρου, όταν έγινε η επέμβαση της αστυνομίας υπήρχαν άτομα τα οποία προσπάθησαν να αντιδράσουν απέναντι στις αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποιώντας αυτοσχέδια όπλα και πυροσβεστήρες.

Η νέα κατάληψη είχε πραγματοποιηθεί ως απάντηση από ομάδες του αναρχικού χώρου στην εκκένωση της κατάληψης του Βιολογικού.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3HV4QIf
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη