ΗΠΑ: Συνελήφθη καθηγήτρια που εμβολίασε μαθητή στο σπίτι της, χωρίς τη συγκατάθεση των γονιών του (βίντεο)

ΗΠΑ: Συνελήφθη καθηγήτρια που εμβολίασε μαθητή στο σπίτι της, χωρίς τη συγκατάθεση των γονιών του (βίντεο)

Καθηγήτρια σε σχολείο της Νέας Υόρκης συνελήφθη και τέθηκε σε διαθεσιμότητα επειδή έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού σε έναν από τους μαθητές της χωρίς τη συγκατάθεση των γονιών του.

Η Λόρα Ρούσο καθηγήτρια Φυσικών Επιστημών σε σχολείο της Νέας Υόρκης, χορήγησε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού σε μαθητή στο σπίτι της, παρόλο που δεν είχε νομική εξουσιοδότηση να κάνει το εμβόλιο, ούτε καν τη συγκατάθεση των γονιών του αγοριού.

Η καθηγήτρια συνελήφθη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και μπορεί να αντιμετωπίσει τέσσερα χρόνια φυλάκισης εάν καταδικαστεί. Πάντως όπως σημειώνει το BBC, το 17χρονο αγόρι φέρεται να ήθελε το εμβόλιο.

{https://youtu.be/1nf_qBLXtTk}

Το βίντεο από το περιστατικό στο Λονγκ Άιλαντ φαίνεται να δείχνει την κυρία Ρούσο να λέει στον έφηβο: «Θα είσαι καλά, ελπίζω. Ορίστε. Εμβόλιο στο σπίτι». Αξιωματούχοι λένε ότι οι γονείς του αγοριού κάλεσαν την αστυνομία, οταν ο γιός τους επέστρεψε στο σπίτι και τους είπε τι είχε συμβεί.

«Είχε κάνει εμβόλιο», είπε ο αστυνομικός επίτροπος του Νασάου Πάτρικ Ράιντερ. «Είναι ακόμα υπό έρευνα το πώς το απέκτησε». Ο προϊστάμενος του γυμνασίου Herricks, όπου εργαζόταν η κυρία Ρούσο, είπε οτι «απομακρύνθηκε από την τάξη και είναι σε διαθεσιμότητα εν αναμονή του αποτελέσματος της έρευνας», αναφέρει το CBS News

Η καθηγήτρια κατηγορείται για μη εξουσιοδοτημένη άσκηση επαγγέλματος. Η ακροαματική διαδικασία έχει προγραμματιστεί για τις 21 Ιανουαρίου.

{https://youtu.be/hEolcIlyUdc}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/31ssrjT
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη