-->

Αυτοψία Ανδρουλάκη στο κέντρο Υγείας της λεωφόρου Αλεξάνδρας

Αυτοψία Ανδρουλάκη στο κέντρο Υγείας της λεωφόρου Αλεξάνδρας

Επίσκεψη στο κέντρο υγείας Αλεξάνδρας το οποίο καθημερινά δέχεται χιλιάδες πολίτες για εμβολιασμό και αυτό διαγνωστικό έλεγχο, πραγματοποίησε ο νέος αρχηγός του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Έχουμε προσωπικό αλλά το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο» του είπε η επικεφαλής της μονάδας κατά την είσοδο του στο κέντρο και μετά μαζί με τους γιατρούς επισκέφθηκαν το χώρο των εμβολιασμών. Εκεί αντάλλαξε ευχές με τον κόσμο που περίμενε να λάβει τη δόση του εμβολίου και ακολούθως πραγματοποίησε σύσκεψη προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση και τις ελλείψεις στην συγκεκριμένη μονάδα.

Μετά τη σύσκεψη ο κ. Ανδρουλάκης έκανε λόγο για άμεση ανάγκη δημιουργίας νέων σημείων διεξαγωγής διενέργειας τεστ, καθώς και για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

«Όλα αυτά απαιτούν μια πιο ορθολογική αντιμετώπιση, δηλαδή να γίνουν προσλήψεις με βάση τις πραγματικές ανάγκες», είπε χαρακτηριστικά.

5TTY

Σύμφωνα με τις αναφορές των ιατρών ημερησίως γίνονται πάνω από 1000 rapid, μοριακοί έλεγχοι και εκατοντάδες εξετάσεις συμπτωματικων ασθενών.

Ο συνωστισμός είναι μεγάλος και οι ουρές υπερβαίνουν τα 50 και τα 100 μέτρα με αποτέλεσμα οι συναθροίσεις να αποτελούν εστίες υπέρ μετάδοσης του κορονοϊού.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3q1AJsl
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->